Sporturi

Sloane Stephens, cuvinte frumoase la adresa Simonei Halep: “S-a născut o poveste grozavă”

16.06.2018 | 20:53
Sloane Stephens cuvinte frumoase la adresa Simonei Halep Sa nascut o poveste grozava
ADVERTISEMENT

Deși înainte de marea finală de la Roland Garros, Sloane Stephens a făcut o declarație arogantă la adresa Simonei Halep, acum jucătoarea americană spune că s-a bucurat pentru româncă.

Sloane Stephens spunea, înainte de finala de la Roland Garros, că ea se află în avantaj pentru că “a câștigat deja o finală de Mare Șlem, iar Halep niciuna”. Însă, după ce Simona Halep a ajuns să câștigele marele trofeu, Sloane a revenit la sentimente mai bune, lăudând-o pe jucătoarea româncă.

ADVERTISEMENT

La câteva zile distanță, într-un interviu acordat pentru Tennis Channel, Sloane explicat motivul pentru care s-a bucurat pentru succesul liderului mondial. Sportiva de pe locul 4 WTA a precizat că o consideră pe Simona o persoană minunată și este convinsă că și romanca s-ar fi bucurat la fel pentru ea. “Este evident că atunci când intri pe teren îți dorești să câștigi, dar, ținând cont de contextul general, m-am bucurat pentru Simona. Ea a avut o călătorie foarte dificilă pentru a ajunge aici. A trăit o dezamăgire imensă anul trecut la Roland Garros, apoi în Australia și toate celelalte lucruri care i s-au întâmplat. Acum s-a născut o poveste grozavă și este un moment superb pentru ea, astfel că eu nu pot decât să mă bucur și să o sprijin. Știu că și ea ar fi procedat la fel dacă eu aș fi fost în locul ei. Este o persoană minunată și merită tot ce i se întâmplă”, a spus Stephens la Tennis Channel.

Simona Halep şi-a îndeplinit visul

Simona Halep, numărul unu mondial, a câştigat, sâmbătă, 9 iunie 2018, primul său titlu de Mare Şlem, după ce a învins-o pe Sloane Stephens în finala de la Roland Garros, cu 3-6, 6-4, 6-1. În urma acestui succes istoric, Simona Halep va primi 2.000 de puncte WTA şi un premiu în valoare de 2,2 milioane de euro.

ADVERTISEMENT
Tags: