Stiri sportive

ŞOC în Liga 1. CĂMĂTARII au venit peste el la stadion!

LIGA 1. Florin Marin se află într-o situaţie disperată. Nu a mai primit de mult timp bani la Ceahlăul şi ar fi fost nevoit să apeleze la soluţii periculoase pentru a obţine sumele necesare....
30.12.2014 | 00:10
SOC in Liga 1 CAMATARII au venit peste el la stadion

LIGA 1. Florin Marin se află într-o situaţie disperată. Nu a mai primit de mult timp bani la Ceahlăul şi ar fi fost nevoit să apeleze la soluţii periculoase pentru a obţine sumele necesare.

LIGA 1. La Ceahlăul nu s-au mai luat bani de foarte multe luni. Obişnuit să fie cu drepturile salariale la zi din perioada în care era plătit de FRF, ca secund al lui Victor Piţurcă la echipa naţională, Florin Marin are cele mai mari probleme să se acomodeze la realitatea din Liga 1. Conform unor surse din anturajul echipei, acesta ar fi început prin a cere sume din ce în ce mai mari de la apropiaţii săi. Cum veniturile de la club întîrziau să vină, „Flocea” nu a putut să-şi plătească datoriile la termenele stabilite, după cum s-au văitat mai mulţi prieteni de-ai săi.

fl marin 9977

LIGA 1. „Vezi că nu e de joacă!”

LIGA 1. După ce nu a mai avut de la cine dintre apropiaţi să se împrumute, Florin Marin ar fi apelat inclusiv la cămătari, convins că va reuşi într-un fel să rezolve lucrurile şi să obţină sume mai mari. Lucrurile nu au mers aşa cum a visat, iar presiunea din partea celor de la care împrumutase bani ar fi devenit din ce în ce mai mare, susţin surse apropiate echipei.

În luna septembrie, Ceahlăul a avut meci la Chiajna, cu Viitorul, iar nemţenii au fost cazaţi la hotel „Mirage”, foarte aproape de Bucureşti. În această locaţie ar fi ajuns şi cămătarii, care şi-au cerut sumele ce considerau că li se cuvin. „Deja trebuie să ne dai 10.000 de euro, vezi cum faci rost că altfel nu e de joacă!”, i-ar fi transmis aceştia fostului secund al naţionalei.

Boldici îl urmăreşte prin ţară după bani!

LIGA 1. Unul dintre păgubiţi se pare că este chiar Gabriel Boldici, de asemenea un apropiat al lui Victor Piţurcă, membru de mai multe ori în staff-ul condus de fostul selecţioner, inclusiv la echipa naţională. Speriat că nu îşi mai primeşte banii de la fostul său coleg de muncă, Boldici a recurs la gesturi disperate. În august, cînd nemţenii au jucat la Tîrgu-Jiu cu Pandurii, Boldici ar fi venit la hotelul la care erau cazaţi nemţenii pentru a întreba de banii care i se cuvin. I s-a transmis că lucrurile vor fi rezolvate în scurt timp, că sînt promisiuni la club că se vor face plăţile în următoarea perioadă. A decis să mai aştepte. Dar nu a mai primit nici un semn.

boldici

În noiembrie, Ceahlăul s-a deplasat la Craiova pentru meciul cu CSU. Apropiaţii clubului susţin că Boldici a trecut şi pe acolo în încercarea de a avea o discuţie cu antrenorul nemţenilor. A plecat tot fără bani!

„Nu am fost primit bine la Piatra Neamţ”

LIGA 1. Contactat de FANATIK.RO, Florin Marin a ţinut să precizeze că informaţiile legate de problemele sale financiare ar veni de la oameni care îi doresc răul. „Nu ştiu cine vă alimentează cu aceste informaţii bombă. Nu este adevărat că am luat bani de la cămătari. Dar deja m-am obişnuit pentru că nu am fost bine primit la Piatra Neamţ încă de cînd am venit. Am tot auzit că se vorbesc lucruri neadevărate prin oraş despre mine, lansate de persoane care au diverse interese”, a declarat Florin Marin pentru FANATIK.RO.

florin marin 3

De cînd a plecat din staff-ul lui Victor Piţurcă, în luna martie a acestui an, lucrurile au mers din rău în mai rău pentru „Flocea”. A preluat-o pe Astra, unde spera să dea lovitura. Şi începuse perfect, cu o calificare în finala Cupei României, după ce a eliminat Petrolul în urma unei „duble” dramatice. În campionat, lucrurile nu au mers cum şi-ar fi dorit, iar Ioan Niculae a decis să întrerupă colaborarea după doar două luni. Daniel Isăilă a fost adus înapoi la echipă, iar Florin Marin îndepărtat. A urmat clasica revenire la Piatra Neamţ. Al şaselea mandat la Ceahlăul. Doar că nu a mai găsit vremurile de altă dată sub Pietricica. Problemele prin care trece Gheorghe Ştefan au lăsat echipa fără sursă de finanţare. Aşa că „Flocea” este obligat să se mulţumească deocamdată doar cu speranţa că îşi va recupera restanţele financiare în cele din urmă…

Şi jucătorii au probleme

LIGA 1. Tabloul complet al problemelor de la Piatra Neamţ include şi jucătorii care evoluează pentru Ceahlăul. Sînt şi ei neplătiţi de foarte multe luni şi deja au din ce în ce mai puţini apropiaţi dispuşi să le dea bani cu împrumut. Surse din anturajul echipei susţin că fotbaliştii nu au bani nici măcar pentru a-şi depune memorii să devină jucători liberi de contract, iar ultima lor speranţă legată de recuperarea banilor rămîne din drepturile TV. Au primit promisiuni din partea conducerii că vor încasa o mare parte din drepturile salariale restante în momentul în care clubul va primi sumele cuvenite din drepturile TV. Tot acesta este momentul pe care îl aşteaptă şi Florin Marin, în speranţa că se va încheia calvarul prin care trece.

3.000 de euro pe lună este salariul lui Florin Marin la Ceahlăul

2.000.000 de euro este suma totală a datoriilor acumulate de Ceahlăul. 500.000 de euro către Fisc şi 1.000.000 de euro către jucători şi antrenori

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

TRAGEDIE fără margini în lumea filmului. A MURIT. S-a întâmplat ASTĂZI