Fotbal international

VIDEO. ŞOCURILE EUROPA LEAGUE. Spartak Moscova, eliminată acasă de o echipa cipriotă fără nici un cipriot şi cu 7 spanioli titulari!

AEK Larnaca a reuşit să se califice în play-off-ul Ligii Europa după ce a trecut de Spartak Moscova, scor 2-1 la general. În prima manşă, scorul a fost egal, 1-1. La Moscova, AEK s-a impus cu...
05.08.2016 | 00:03
VIDEO SOCURILE EUROPA LEAGUE  Spartak Moscova eliminata acasa de o echipa cipriota fara nici un cipriot si cu 7 spanioli titulari
ADVERTISEMENT

AEK Larnaca a reuşit să se califice în play-off-ul Ligii Europa după ce a trecut de Spartak Moscova, scor 2-1 la general. În prima manşă, scorul a fost egal, 1-1. La Moscova, AEK s-a impus cu 1-0 printr-un gol marcat de Trickovski, în minutul 89. Cota pentru un succes al ciprioţilor în Rusia era de 10,50!

Interesant este că AEK Larnaca n-a avut nici un jucător din Cipru în primul 11. Tehnicianul spaniol, Inigo Idiakez, a trimis 7 conaţionali de-a săi în teren, plus un brazilian, un muntenegrean şi un macedonean, cel care a şi marcat unicul gol al meciului. Pe banca de rezerve a avut doar 4 ciprioţi, trimiţînd doi dintre ei în teren, în cea de-a doua parte a meciului.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO AICI CU GOLUL MARCAT DE TRICKOVSKI

eechipe

O altă surpriză din turul trei preliminar al Ligii Europa a fost eliminarea lui Lille, formaţie ce a terminat pe locul 5 în Franţa, sezonul trecut. Gabala din Azerbaidjan a reuşit performanţa de a se califica, în dauna echipei franceze, scor 2-1 la general.

VEZI REZUMATUL PARTIDEI GABALA – LILLE

Hertha Berlin face şi ea parte din echipele cu pretenţii ce au fost eliminate înainte de play-off-ul Europa League. Gruparea din Bundesliga a fost învinsă de Brondby, scor 3-2 la general. În tur, nemţii au cîştigat cu 1-0. În Danemarca, Brondby s-a impus cu 3-1. Toate cele trei goluri ale danezilor au fost înscrise de Pukki.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI CELE 4 GOLURI ALE MECIULI BRONDBY – HERTHA