News

ŞOCANT! Locul unde eşti CONDAMNAT LA MOARTE dacă joci fotbal!

Organizaţia teroristă ”Statul Islamic” care ocupă o mare parte din Irak şi Siria este una dintre cele mai violente din istorie. Este asociată cu cele mai cutremurătoare masacre şi crime din...
24.09.2014 | 00:02
A U.S. Army Soldier with A company 12th Cav Reg. 1st Battalion 3rd HBCT 1st Cav pulls security during an evening soccer game in the City of Baqubah, Iraq on October 26, 2007. (U.S. Army photo by Spc. LaRayne Hurd) (Released)
ADVERTISEMENT

Organizaţia teroristă ”Statul Islamic” care ocupă o mare parte din Irak şi Siria este una dintre cele mai violente din istorie. Este asociată cu cele mai cutremurătoare masacre şi crime din ultimii ani. Responsabilă pentru decapitarea celor doi jurnalişti americani, organizaţia teroristă vrea să cucerească ţările arabe sub un singur ”acoperiş” numit Statul Islamic.

Teroriştii deja controlează o mare parte din Irak şi Siria, însă nu vor să se oprească aici. Turcia, Arabia Saudită, Egipt sau Iran sînt şi ele în vederea Statului Islamic. Organizaţia condusă de Abu Bakr al-Baghdadi are ca obiectiv instaurarea Califatului, o formă de guvernare a Islamului. Mai precis, teroriştii vor să ducă o cruciadă modernă, extrem de violentă şi să dizolve prin forţă brută orice fel de religie care este în contradicţie cu Islamul.

ADVERTISEMENT

1411370824000-AX238-4079-9

Teroriştii au interzis orice fel de sport

Organizaţia teroristă nu este extrem violentă doar cu străinii, dar şi cu adepţii săi. Spre exemplu, dreptatea se face pe străzile oraşului Ar-Raqqah, capitala Statului Islamic. Oricine vinde sau consumă băuturi alcoolice este arestat, bătut şi trimis la închisoare! Mai mult de atît, creştinii care locuiesc în oraşele ocupate de Statul Islamic au foarte puţine drepturi, sînt expulzaţi sau chiar mai rău – ucişi! Liderii islamişti au interzis matematica în şcoli, de asemenea şi sportul! Pe întreg terioriul statului islamic este interzis să faci sport! Copiilor li se spală creierele de mici cu informaţii despre măsurile radicale ale islamiştilor. Învaţă să urască ”infidelii” (nr. adepţii oricărei religii în afară de Islam) şi să-i ucidă! Orice profesor care încalcă regulile impuse de extremişti vor fi ”aspru pedepsiţi”. Aşadar, ”judecătorii” au mînă liberă să interpreteze legile şi să se transforme oricînd în călăi fără să-i tragă nimeni la răspundere.

18syria2

Rişti să fii crucificat dacă faci sport!

Campioantele de fotbal din Siria şi Irak au fost anulate. Orice formă de sport în interiorul şcolilor este interzisă! Profesorii care încalcă regulile impuse de terorişti riscă să fie crucificaţi în faţa elevilor! Nu există nici o organizaţie sportivă în noul proclamat stat. Sportul este interzis în aceeaşi măsură cum în România este interzisă vînzarea de droguri. Oricine încearcă să organizeze o competiţie sportivă, de orice fel, fie că este vorba de fotbal, baschet sau cricket, riscă închisoare sau chiar mai rău! Şi dispozitivele elecronice sînt interzise populaţiei. De la televizoare, pînă la telefoane mobile, ori aparate radio, toate sînt interzise. Teroriştii au luat aceste măsuri drastice pentru a limita accesul populaţiei la informaţie, cam acelaşi lucru pe care îl fac comuniştii în Coreea de Nord, cu menţiunea că acolo este acceptat sportul…

ADVERTISEMENT

Fotbalistul-terorist din Germania

Zilele trecute un tînăr de 20 de ani a fost trimis în judecată la Berlin sub acuzaţia de apartenenţă la o organizaţie teroristă. Kreshnik Berisha este primul om din Germania care este acuzat că face parte din extremiştii Statului Islamic! Procurorii care s-au ocupat de caz au scos la iveală faptul că tînărul ducea o viaţă dublă. Berisha a călătorit anul trecut în Siria, acolo unde a stat timp de cinci luni şi a luptat alături de extremişti. La reîntoarcerea în Germania şi-a reluat viaţa normală. În ce consta viaţa lui de zi cu zi!? Atunci cînd nu se afla cu mitraliera în mînă, Kreshnik Berisha era mijlocaş la o echipă de fotbal amator, Makkabi Frankfurt. ”Era un băiat foarte drăguţ, respectuos. Nu era nici un semn că se va transforma într-un terorist”, a declarat fostul antrenor al acuzatului. Berisha riscă 10 ani de închisoare. În Germania, peste 400 de persoane s-au alăturat grupării teroriste.

terorist

Tags: