Fanatik Show

ŞOCANT! Prin ce trece Nae Manea. “A slăbit 20 de kg!”

Florin, fiul legendei rapidiste Nae Manea, vorbeşte despre suferinţa prin care trece tatăl său, care în urmă cu două luni a fost diagnosticat cu cancer. Impresarul povesteşte, cu voce...
28.11.2014 | 00:01

Florin, fiul legendei rapidiste Nae Manea, vorbeşte despre suferinţa prin care trece tatăl său, care în urmă cu două luni a fost diagnosticat cu cancer. Impresarul povesteşte, cu voce tremurată, despre faptul că părintele său a slăbit 20 de kilograme şi despre preţul foarte ridicat al fiecărei zi de spitalizare.

“La o zi după ce a fost la emisiune, am aflat despre probleme… E cea mai neagră perioadă din viaţa mea. Simţea nişte înţepături în stomac şi i-am zis să meargă la un RMN. A doua zi, după ce a făcut, m-a sunat să-mi spună el că am cancer. Nu-mi venea să cred! Eu m-am mişcat repede, că el nu ştia ce să mai facă. Am fost la nişte specialişti şi în Germania, care ne-au dat acelaşi diagnostic. Medicii ne-au recomandat că pentru a începe acest tratament este nevoie de biopsie şi am mers imediat la Nisa, la propunerea lui Mircea Sandu. Speram că poate s-au înşelat medicii din România. Totul a pornit de la ficat şi s-a extins, sînt metastaze. A slăbit vreo 20 şi ceva de kilograme, te schimbă acest tratament. La ce-i bagă în corp, dacă-ţi aruncă cineva substanţa aia pe mînă te arde. E greu să meargă singur pe distanţe mari. Este cea mai grea perioadă, cînd acele celule sînt bombardate. La început a fost curajos, dar este greu”, a spus Florin Manea la FANATIK SHOW pe Look TV.

Uluitor! 1.650 euro pe zi costă spitalizarea lui Nae Manea!

“Cînd stai în spital, ştii ce boală ai, te uiţi pe perete toată ziua, te distruge. Ia pastile care omoară durerea, însă te iau de cap. O dată a dormit de la 3 pînă a doua zi. Medicii au zis că sînt şanse, dar acum depinde şi de Dumnezeu. Nu am primit vreun leu de la Rapid sau alt ajutor. Dinu Gheorghe a spus că azi va vira 18.000 de euro în cont tatălui meu. 1.650 de euro costă fiecare zi de spitalizare! Îi mulţumesc domnului Gino Iorgulescu fiindcă i-a plătit lui tata 5.000 de euro. Şi Mircea Lucescu m-a sunat imediat după ce a aflat. Nu am nevoie de ajutor. O să mă lupt, fiindcă în cariera mea de impresar am strîns nişte bani. Cine te poate ajuta ca prieten este binevenit! Chimioterapia costă separat! 2.000 de euro pe săptămînă. Plus chiria, plus cheltuielile, plus mîncarea… Dar nu mă interesează, vreau doar ca tata să se facă bine! Un om care a jucat 25 de ani pentru Rapid, să fie tratat aşa… Să i se dea măcar dreptul lui, banii pentru care a muncit! Pentru că, Doamne fereşte!, peste cîteva zile poate nu mai am nevoie de ei“, a declarat Florin Manea la FANATIK SHOW pe Look TV.

rapid-florin-manea-vanzarea-clubului-este-tot-mai-aproape-111448-1

 

“S-a îmbolnăvit de la stres şi supărări! Asta i-a adus Rapidul lui!”

“Tata trece acum prin perioada în care luptă pentru viaţa lui! Nu ştiu ce va mai fi! Perioada asta e critică, atunci cînd trebuie să opreşti boala, să o faci să o dea înapoi! Acum are nevoie de vitamine, de tot ce trebuie mai bun! Cînd era la Rapid, cei de la Sportul şi Dinamo au venit cu geanta de bani să-l ia de la Rapid! Eu eram mic, ţin minte că mama îi dădea picioare pe sub masă să ia banii şi să plece! El îi spunea să se ducă ea, că nu pleacă de la Rapidul lui! Eh, uite ce i-a adus Rapidul lui! Că de la stres şi supărări s-a îmbolnăvit! Nu ia banii pentru care a muncit măcar! Păi Zamfir a vrut să-i dea acţiunile lui tata, dar a venit Moraru. Cred că pînă la urmă el avea mai mulţi bani decît Moraru!”, a mai spus Florin Manea.

“Ar dormi şi pe plajă doar să se facă bine!”

“În anii ’80, înaintea unui meci cu Dinamo Victoria, tata a fost avertizat că dacă nu pierde Rapid meciul, ne luau comuniştii videoul din casă! A zis că el nu poate să piardă, că retrogradam, aşa că a dat golul victoriei, din lovitură liberă, lui Niţu. A fost luat apoi la secţie, a stat vreo patru ore şi noi credeam că l-au arestat pe tata. Pînă la urmă însă, s-a întors acasă cu videoul şi şpriţuit puţin. Ne-a zis că i-au înapoiat aparatul, l-au cinstit şi i-au dat şi un ceas Omega, că le-a plăcut că este fotbalist! Prima lui poreclă a fost <<Joe>>, de la limonadă! Pînă la 27 de ani nu a pus gura pe alcool, ca să ştie asta şi cei care spun că din cauza alcoolului s-a îmbolnăvit! Nu este adevărat! I-am asigurat toate condiţiile tatălui meu, într-o căsuţă, dar au apărut comentarii ostentative, că nu ştiu ce am făcut. Credeţi-mă că dacă ar fi după el şi ar şti că se face bine, nu l-ar interesa unde stă. Ar dormi şi pe plajă“, a povestit fiul fostului mare fotbalist.

Tags: