Fotbal intern

VIDEO. Primele imagini cu juniorul Rapidului care a fost bătut de rivali

UPDATE / Au apărut şi primele imagini cu Cristi Ţoia, juniorul Rapidului care a fost bătut după un meci chiar de către rudele adversarilor. Tatăl fotbalistului a postat un videoclip şi două...
13.04.2016 | 00:02

UPDATE / Au apărut şi primele imagini cu Cristi Ţoia, juniorul Rapidului care a fost bătut după un meci chiar de către rudele adversarilor. Tatăl fotbalistului a postat un videoclip şi două poze cu jucătorul echipei din Giuleşti.

VIDEO

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

……………………………………

UPDATE  / Tatăl juniorului Rapidului ce a fost bătut după un meci, Adrian Ţoia, a vorbit despre incidentul în care a fost implicat fiul său.

“Mi-au bătut copilul!!!! Preţul pe care îl plăteşte un Rapidist şi o familie de Rapidişti adevăraţi! De ce? Pentru că Rapid impune frică, impune resptect, impune putere, impune tot! De ce? Pentru că Rapidul nu cade niciodată în genunchi în faţa nimănui aşa cum nici copilul meu nu a căzut în faţa a 20 de scursuri ale societăţii! O echipă de frustraţi şi de zerouri…” CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA TOT MESAJUL.

……………………………………………………………..

Un nou caz şocant bulversează fotbalul juvenil! Cristi Ţoia, un junior al Rapidului, a fost bătut după un meci chiar de către rudele adversarilor.

După incidentele de la sfîrşitul lunii martie, produse la Şcoala de Fotbal „Toni Doboş”, duminică au căzut victime juniorii din grupa 2001 a Rapidului. Antrenaţi de Mihai Iosif, micii rapidişti au cîştigat meciul cu Derby Bucureşti, scor 9-1, dar ceea ce a urmat seamănă mai mult cu un scenariu din filmele horror. Mărturiile vin chiar din partea tehnicianului grupei de copii, care este şi antrenor secund la echipa mare.

”Toţi părinţii copiilor echipei adverse au sărit pe el!”

A fost un meci în campionatul municipal, grupa 2001, seria I, între CS Derby şi Rapid, pe stadionul Viitorul, în apropierea Arenei Naţionale. Un joc la discreţia noastră, în care arbitrul a eliminat doi jucători de la echipa adversă. Aşa s-a ajuns ca părinţii din tabăra adversă să-i înjure pe părinţii copiilor echipei noastre. Am vrut să opresc meciul la pauză, să fac contestaţie şi să mergem acasă, dar copiii mi-au spus că vor să joace.

După meci, i-am strîns la mijlocul terenului şi le-am cerut să meargă la vestiare doar în prezenţa mea. Nu s-a întîmplat nimic la vestiare, iar după şedinţa de jumătate de oră am plecat fiecare la casele noastre. Eu chiar am trecut cu maşina printre copiii echipei adverse, era clar că ne aşteptau. Am primit cîteva scuipături din partea tuturor, dar era ceva normal.

Însă un copil de-al nostru, mai înăltuţ, mai corpolent, a ajuns să treacă prin grupul copiilor de la echipa adversă, în care se aflau şi părinţii, moment în care, după spusele tatălui copilului, cel mic a fost bătut de toţi cei de acolo. I-am spus să meargă la spital şi să urmeze toate căile legale. S-a anunţat şi Poliţia şi vom vedea ce va fi. Clubul nostru o să-i contacteze şi pe cei de la AMFB. O să-l ajutăm pe copil cu tot ceea ce are nevoie”, a declarat antrenorul rapidist Mihai Iosif, la Sport Total FM.

“Are hematom în zona nasului, lovituri la buză, la gingie”

Tatăl lui Cristi Ţoia, Adrian, a povestit nefericitul eveniment. “Mi-a cerut voie băiatul să iasă în oraş cu prietena lui. Apoi s-a întors, ştiţi povestea, şi a dat nas în nas cu acei oameni. 20 de inşi au sărit pe el şi l-au bătut! Pumni, picioare… Are un hematom în zona nazală, îi afectează respiraţia. Dacă nu îi trece cu tratamentul, trebuie să îl operăm, mi s-a zis de un drenaj. Prietenei lui i-au dat cu o minge în cap.

În rest, are lovituri la buză, la gingie. Acum merg la IML, înainte am fost la Poliţie, el a fost internat la Spitalul Grigore Alexandrescu, i-au făcut analize pînă la 3 noaptea. Mi-a zis băiatul că era şi antrenorul celor de la CS Derby acolo şi ţipa la el: «ia zi, mă, rapidistule!». Cu omul ăsta o să vorbesc în faţa instanţei!“, a spus Adrian Ţoia, pentru gsp.ro.

Stelian Mareş: ”Nu am prins scena”

Antrenorul celor de la CS Derby, Stelian Mareş, se apără. “Îmi pare rău de ce s-a întîmplat. Nu am prins scena, am ieşit doar la final din vestiar şi i-am sfătuit pe copii să plece. E reprobabil, însă tensiunea a început în timpul partidei, din cauza arbitrului. A avut nişte decizii incredibile. Era şi el un copil de 19 ani, nepregătit, care şi-a bătut joc de meci, ne-a dat două eliminări. Lumea s-a enervat.

În timp ce eu eram în vestiar, după finalul jocului, am înţeles de la părinţii noştri că ei, plecînd cu maşinile, au dat geamurile jos şi i-au scuipat pe oamenii noştri. Ei au provocat încă din timpul meciului. Nu vreau să se facă vîlvă, sunt profesor de 16 ani la o şcoală din Bucureşti. Şcoala mea de fotbal nu trebuie să fie implicată în astfel de scandaluri“, a precizat Mareş.