Fotbal international

Son, în lacrimi în faţa preşedintelui Coreei de Sud! Poate ajunge în armată

24.06.2018 | 22:17
Son in lacrimi in fata presedintelui Coreei de Sud Poate ajunge in armata

Heung-Min Son a marcat golul de onoare în meciul Coreea de Sud – Mexic 1-2, iar asiaticii sunt aproape de eliminarea de la Campionatul Mondial 2018. La finalul meciului jucat la Rostov, starul lui Tottenham a izbucnit în lacrimi.

La vestiare, jucătorii antrenaţi de Shin Tae-yong au fost aşteptaţi de Jae-in Moon, preşedintele Coreei de Sud. Heung-Min Son a început din nou să plângă în momentul în care l-a văzut pe şeful statului cum încerca să-i consoleze pe colegii lui de la naţională.

Heung-Min Son poate ajunge în armata Coreei de Sud în iulie 2019

“Nu îmi doream să plâng, dar când mi-am revăzut colegii nu am putut să mă mai opresc. Îmi pare rău pentru ei, mai ales pentru cei care sunt la primul Campionat Mondial. Au făcut o treabă foarte bună”, a declarat Heung-Min Son.

Heung-Min Son trebuie să-şi efectueze stagiul militar în armata Coreei de Sud, ceea ce ar însemna că va pierde aproape 21 de luni din carieră. Conform legilor din Coreea de Sud, orice tânăr trebuie să efectueze un stagiu militar de 21 de luni până la împlinirea vârstei de 28 de ani. Termenul final în cazul lui Heung-Min Son este iulie 2019, astfel că ar putea să rateze sezoanele 2019-20 şi 2020-21. Singura scăpare pentru fotbalistul lui Tottenham este să reuşească o performanţă notabilă cu echipa naţională. Până în iulie 2019, Heung-Min Son trebuie să câştige, alături de naţională, Jocurile Asiatice din 2018 sau Cupa Asiei din 2019, pentru a scăpa de armată.

Heung-Min Son ar putea ajunge în armata Coreei de Sud
Heung-Min Son ar putea ajunge în armata Coreei de Sud