Sport

Video. Sexy Sorana, shooting de senzaţie! “Nadal, eu sunt fan Nadal”

Când nu este pe terenul de tenis la meci sau antrenament, Sorana Cîrstea are pe reţelele social media apariţii de sute de mii de like-uri.
26.02.2018 | 12:51
Video Sexy Sorana shooting de senzatie Nadal eu sunt fan Nadal

Chiar dacă performanţele din tenis din ultima vreme nu-i surâd jucătoarei din România clasate pe locul 35 mondial, Sorana Cîrstea are motive de bucurie. După ce i-a fost predată o lecţie de tenis la Doha de către iberica Garbine Muguruza, iar la Budapesta a fost eliminată încă din primul tur de către tânăra Viktoria Kuzmova din Slovacia, Sorana se remarcă prin activităţi extrasportive. 

Locul 35 WTA a pozat în echipamentul New Ballance şi cu nelipsita rachetă. “Shooting cool în seara asta”, a a scris pe contul său de Instagram românca. Ea se află în ascensiune în ierarhia WTA, cu o poziţie, după un început bun de sezon.

 

Cool shoot tonight @cristianniculae !!! Hair: @georgengb Make up : @adinavladmakeup : @mateil.buta

A post shared by Sorana Cirstea (@soranacirstea) on

Sorana a acordat un scurt interviu la cel mai recent shooting al său

Sorana Cîrstea a acordat un interviu în timpul shooting-ului oferind răspunsuri foarte prompte. Românca a fost întrebată care crede că este cel mai bun jucător de tenis, ea răspunzând “Federer”. Apoi a fost întrebată care este jucătorul enervant de bun din circuit, iar Sorana a spus fără ezitare “Nadal, eu sunt fan Nadal”. Românca a fost provocată mai apoi să aleagă între Steffi Graf şi Serena Williams. “Steffi Graf, toată ziua”, a fost răspunsul frumoasei jucătoare din România. 

Sorana Cîrstea va pleca în curând din România la concursul caritabil care se va desfăşura pe 5 martie în New York, Tie Break Tens. Sportiva clasată pe locul 35 în lume a a confirmat că va fi la Madison Square Garden alături de surorile Williams, Elina Svitolina, Marion Bartoli, Coco Vandeweghe şi Daniela Hantuchová.