Sporturi

Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu şi Marius Copil joacă luni la Roland Garros 2019! Care sunt orele de start

26.05.2019 | 17:00
Sorana Cirstea Mihaela Buzarnescu si Marius Copil joaca luni la Roland Garros 2019 Care sunt orele de start
ADVERTISEMENT

Al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, a luat startul deja cu partide de pe tabloul principal de simplu, iar în cea de-a doua zi de concurs, luni, pe 27 mai, vor intra în febra competiţiei şi primii români. Este vorba despre Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu şi Marius Copil. Roland Garros 2019 se desfăşoară în perioada 26 mai – 9 iunie.

Primii români care intră în concurs la Roland Garros 2019

În cea de-a doua zi de concurs de la Roland Garros 2019 vor juca trei români. Prima reprezentantă a României care va păşi pe zgura pariziană este Sorana Cîrstea, care va avea parte de un meci de foc cu Petra Kvitova, campioana de la Stuttgart 2019. Acest meci este a doua partidă a zilei, programată pe terenul Suzanne Lenglen, al doilea al complexului din Stade Roland Garros. Ele vor intra pe teren după finalizarea meciului dintre Parmentier şi Bertens, în jurul orei 13:30, ora României.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, Marius Copil îl va întâlni pe favoritul gazdelor, francezul Benoît Paire, în al treilea meci de pe terenul nr. 14, după Herbert vs. Medvedev și Diyas vs. Albie, după ora 15:30, ora României, iar mai târziu, Mihaela Buzărnescu şi Ekaterina Alexandrova vor intra pe , ultimul meci al zilei de pe terenul numărul cinci, după Carreno Busta – Sousa, Pavlyuchenkova – Minella și Laaksonen – Martinez), după ora 18:00, ora României.

Sorana Cîrstea, Mihaela Buzărnescu şi Marius Copil joacă luni la Roland Garros 2019

România intră în febra competiţiei la Roland Garros 2019

Toate partidele de la Openul francez pot fi urmărite pe Eurosport și Eurosport Player! Simona Halep (contra Ajlei Tomljanovic) și Irina Begu (contra Lin Zhu) vor juca la Paris marți, la ore pe care organizatorii francezi le vor comunica în curând. Bianca Andreescu joacă şi ea luni la Paris, împotriva Mariei Bouzkova, în ultimul meci de pe terenul numărul 14, după finalizarea meciului dintre Copil şi Paire.

ADVERTISEMENT