Sporturi

Sorana Cîrstea, sexy înainte de Australian Open 2019. Comentariul lăsat de Ostapenko la postarea sa

13.01.2019 | 18:31
Sorana Cirstea sexy inainte de Australian Open 2019 Comentariul lasat de Ostapenko la postarea sa
Sorana Cîrstea, sexy înainte de Australian Open 2019

Sorana Cîrstea (28 ani) a publicat recent pe contul de Instagram o imagine cu ea la Melbourne, acolo unde în următoarele două săptămâni este programat primul turneu de Mare Șlem al anului, Australian Open.

Sorana se află pe tabloul principal de la Melbourne, iar luni noapte de la ora 02:00 o va întâlni pe Rebecca Peterson, o sportivă clasată cu 22 de locuri mai bine decât Sorana în momentul de față.

Sorana Cîrstea, sexy înainte de Australian Open 2019

”Din nou în social media și din nou la Melbourne. Sunt gata pentru Australian Open!” – a scris Sorana pe Instagram, iar printre persoanele care au comentat s-au aflat și prietena sa Jelena Ostapenko.

Cum a pozat Sorana Cirstea inainte de Australian Open
Cum a pozat Sorana Cirstea inainte de Australian Open

Cea mai bună performanță a Soranei Cîrstea la Melbourne

Cea mai bună performanță a Soranei Cîrstea la Australian Open a fost turul 4, la ediția din 2017. Este a doua cea mai bună performanță a sa la un turneu de Mare Șlem, după sfertul de finală reușit la Roland Garros în urmă cu zece ani. La US Open și la Wimbledon, Sorana a atins doar faza turului 3.

Dacă va trece de sportiva din Suedia, Sorana o poate întâlni în cel de-al doilea tur pe Maria Șarapova, care înfruntă o sportivă venită din calificări. Misiunea se poate complica teribil pentru Cristea în turul 3, acolo unde, teoretic, poate da peste Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 2 și totodată deținătoarea trofeului la Australian Open. Cu ceva noroc, Cîrstea o poate întâlni în turul 4 chiar pe prietena sa Jelena Ostapenko. Letona, cap de serie numărul 22, are un program mult mai accesibil până în acea fază a competiției.

Ponturi din tenis găsești întotdeauna pe betmag.ro.