News

Sore a ajuns de urgență la spital: ”Cinci ore am stat în perfuzii!” Ce mesaj a transmis

27.03.2019 | 18:20
Sore a ajuns la spital! Ce a pățit artista?

Sore a ajuns pe mâna medicilor! Artista le-a mărturisit fanilor săi că a stat nu mai puțin de 5 ore cu perfuzii, dar, cu toate acestea, nu a dezvăluit motivele sănătății precare. Sorina Cătălina Mihalache, cunoscută sub numele de Sore, a devenit cunoscută odată cu serialul care a făcut furori acum câțiva ani, Pariu cu Viața, unde a interpretat personajul Sara Năstase.  În anul 2011, Sore a devenit artist la MediaPro Music, unde lucrează și acum, alături de Smiley & HaHaHa Production. Piesele care i-au adus fani în cariera solo sunt: „Love is music” și piesa „Stage of joy”.

Sore a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit artista?

Sore le-a mărturisit fanilor din mediul online că s-a simțit extrem de rău, motiv pentrut care a ajuns la spital. „Ieri seară, am stat 5 ore în spital cu perfuzii. Astăzi, beau o cafea amară și mă gândesc la toate felurile de mâncare ale lumii, tocmai pentru că, timp de 5 zile, sunt nevoită să mănânc doar grisine și orez fiert ?

De ce mereu ne dorim exact ceea ce nu putem avea? ? Ce-ar fi mers niște jumări cu cartofi prăjiți, sos dulce acrișor și niște castraveți murați”, a anunţat Sore, pe un site de socializare.  Din păcate, a ales să nu dea mai multe detalii despre starea sa de sănătate sau cauza care a adus-o în stadiul de a ține un regim alimentar destul de strict.

Sore a ajuns de urgență la spital
Sore a ajuns de urgență la spital

Sore, pregătită să devină mamă pentru a doua oară?

”Momentan, nu se pune problema. Trecem printr-o perioadă în care amândoi (ea și iubitul ei, Mircea Julean – n.r.) punem accent pe dezvoltarea profesională, ne bucurăm tare mult că suntem o familie, că suntem trei, iar Erin este deja mare. Are doi ani acum. Pentru moment, e bine așa”, a declarat Sore, pentru Libertatea, despre un al doilea copil.

Tags: