Fotbal intern

Contracandidatul lui Gino Iorgulescu la şefia LPF, declaraţie incredibilă! Cu ce echipă ţine! Nu e ACS Poli Timişoara

Sorin Drăgoi, preşedintele formaţiei ACS Politehnica Timişoara, a anunţat că va candida contra lui Gino Iorgulescu pentru postul de peşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Mai mult, acesta...
19.10.2017 | 19:08
Contracandidatul lui Gino Iorgulescu la sefia LPF declaratie incredibila Cu ce echipa tine Nu e ACS Poli Timisoara
ADVERTISEMENT

Sorin Drăgoi, preşedintele formaţiei ACS Politehnica Timişoara, a anunţat că va candida contra lui Gino Iorgulescu pentru postul de peşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. Mai mult, acesta a dezvăluit ce salariu încasează la formaţia din Banat şi cu ce echipă din fotbalul românesc a ţinut în tinereţe.

“Scopul meu este să încerc să schimb lucrurile în bine. Din experienţa managerială pe care o am, vin cu o transparenţă. Am luat această decizie cu cei apropiaţi şi cu cei din staff-ul tehnic de la Timişoara. Vreau ca Liga să fie o cu totul şi cu totul altă instituţie. Ca preşedinte am văzut cum se lucrează cu Liga şi am spus că aşa ceva nu se poate. Noi n-am primit drepturile din Cupa Ligii nici din sezonul 2015-2016. Nimeni nu ne-a explicat de ce, nu ne-a arătat niciun contract. Abia acum am primit un răspuns, că vom primi banii până la finalul anului 2017. În ultimii 4 ani nu s-a văzut absolut nimic la Ligă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Este susţinut Sorin Drăgoi de Răzvan Burleanu?

Am discutat cu preşedinţii de cluburi şi am aflat ce doleanţe au. Să stai într-un birou la Bucureşti şi să te duci la cluburi doar în preajma alegerilor nu e normal. Oamenii de la cluburi sunt nemulţumiţi. Eu am la Timişoara 5 mii de lei net. În tinereţe ţineam cu Rapid. Am ţinut apoi cu Urziceni, că de acolo sunt, iar acum, normal, susţin Timişoara”, a mai spus Sorin Drăgoi, conform Telekomsport.

Actualul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, crede că Sorin Drăgoi, contracandidatul său, este susţinut de către Răzvan Burleanu. “Nu ştiu dacă Burleanu îl susţine pe Sorin Drăgoi. Tot ce se poate”, a zis Iorgulescu.  Alegerile pentru preşedinţia Ligii Profesioniste de Fotbal vor avea loc luni, 23 octombrie, şi vor fi transmise LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT