Life

Sorin Pușcașu, șocat după dezvăluirea lui Andrei de la Survivor România: “Se duce către parșivitate”

Sorin Pușcașu a venit cu o replică dură la adresa fostului său coleg de echipă de la Survivor România, Andrei Dascălu. Fostul Războinic a rămas uimit de una dintre dezvăluirile făcute de tânărul din echipa albastră.
31.05.2021 | 17:07
Sorin Puscasu socat dupa dezvaluirea lui Andrei de la Survivor Romania Se duce catre parsivitate
Sorin Pușcașu, șocat după dezvăluirea lui Andrei de la Survivor România: "Se duce către parșivitate". Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul participant din Republica Dominicană este șocat de atitudinea și reacția fostului său coleg, pe care l-a crezut până acum ca fiind prietenul său. Reacția vine după ce Andrei a declarat că se simte bine în echipa sa pentru că au plecat toți oamenii falși.

Chiar dacă tânărul nu a oferit niciun nume în Consiliu, foarte mulți au avut senzația că se referă la Starlin și Sorin. De altfel, cel din urmă nu a stat deoparte și a dat cărțile pe față legat de competiția sportivă Survivor România din care a ieșit de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu, uimit după declarația lui Andrei de la Survivor România. Ce a spus

Sorin Pușcașu a mărturisit că l-a susținut foarte mult pe Andrei după ce a fost eliminat, motiv pentru care înainte de a exista declarația lui chiar l-a votat. În prezent, fostul Războinic se arată total dezamăgit de reacția și atitudinea  acestuia.

Fostul concurent de la Survivor România este convins că declarația Războinicului face parte dintr-o strategie pe care ar fi pus-o la cale cu Marius Crăciun, dar tot nu i-au picat bine cele auzite pentru că îl credea prieten, asta pentru că se îndreaptă spre parșivitate.

ADVERTISEMENT

„Aseară m-am grăbit să ajung repede acasă să pot să îi votez pe Marius și Andrei, așa cum mi-au cerut și așa cum am simțit și eu. Am apucat chiar să îi și votez, am și postat ceva la story, ulterior am șters.

O să vă explic și de ce. După ce am auzit discursul lor am rămas șocat și nu sunt singurul care a rămas șocat, mai ales după ce a spus Andrei. Înțeleg că este o strategie a lor, o nouă strategie. 

ADVERTISEMENT

Strategia asta se duce spre parșivitate și mie nu îmi place. Își schimbă caracterul și nu este ok, mai ales după relația pe care am avut-o.

Eu am simțit că era o relație foarte apropiată între mine și ei doi, nu mai zic între mine și Andrei plus Starlin și alții”, a spus Sorin Pușcașu pe InstaStory legat de declarația făcută recent de Andrei Dascălu.

ADVERTISEMENT

Sorin Pușcașu, fără favoriți pentru colegii de la Survivor România

Fostul concurent de la Survivor România este extrem de dezamăgit de atitudinea fostului său coechipier de la Kanal D. În momentul de față Războinicul nu mai vrea să susțină deloc echipa albastră din care a făcut și el parte.

Sorin Pușcașu l-a votat o perioadă destul de lungă pe Andrei Dascălu, dar acum nu mai încurajează pe nimeni din cercul său apropiat de prieteni să facă acest lucru. Tânărul nu mai are niciun favorit în tabăra Războinicilor, în care au mai rămas doar 4 persoane.

„Cred că ați văzut și voi ceea ce se întâmplă, îmi pare foarte rău, vă zic în continuare să susțineți pe cine vreți, dar eu nu mai am niciun favorit în echipa Războinicilor”, a completat fostul participant al competiției sportive moderate de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde