News

Sosia lui Mititelu, de la sinucidere, la milionar $!

Jason Fyk este un american care în doar trei ani de zile a ajuns de la sinucidere şi închisoare la a ajunge un milionar în dolari cu ajutorul Facebook-ului. Povestea sa este una incredibilă care...
18.06.2014 | 12:13
Sosia lui Mititelu de la sinucidere la milionar

Jason Fyk este un american care în doar trei ani de zile a ajuns de la sinucidere şi închisoare la a ajunge un milionar în dolari cu ajutorul Facebook-ului. Povestea sa este una incredibilă care demonstrează că orice lucru este posibil dacă munceşti mult pentru el.

Povestea lui Jason Fyk a început în anul 2005 în timp ce lucra în domeniul afacerilor imobiliare dar criza din anul 2008 l-a afectat serios, motiv pentru care afacerile sale au început să meargă prost. Astfel, bărbatul a început să se reprofileze şi şi-a încercat succesul pe internet după ce a creat alături de mai mulţi prieteni un site de umor,  WTFMagazine (Where’s The Fun Magazine). Cu toate acestea, după ce a pornit această afacere, Jason a fost arestat si acuzat de tentativă de omor, din cauza unei neintelegeri, şi a stat două luni la închisoare, lucru care l-a dus în pragul falimentului si cu gânduri de sinucidere.

“Eram într-o parcare, mă pregăteam să mergem la un interviu, când a izbucnit o ceartă între câţiva bărbaţi aflaţi lângă noi care erau beţi. Am început să îi filmez cu telefonul mobil, dar atunci când lucrurile au devenit serioase, am încercat să-i despart. Cu toate astea, am fost acuzat că am pus la cale totul şi m-au acuzat de tentativa de omor. A fost o ceartă prostească”, a povestit Jason.

Într-un final, totul s-a rezolvat, dar bărbatul a ajuns să aibă gânduri de sinucidere deoarece nu mai avea niciun ban cu care să îşi întreţină familia. Nu puteam să-mi iau o slujba la McDonalds pentru că aveam datorii uriaşe. Mă gîndeam la sinucidere şi a fost un adevărat dezastru pentru mine. Copilul meu m-a ajutat să trec peste asta. Mă gîndeam să scriu o carte despre lunile petrecute în închisoare, deoarece era atît de ciudată povestea, însă ştiam că nu aveam o reţea de distribuţie şi nu aveam cum să ajung la public. Singura mea resursă era social media şi era şi gratuita, a adăugat el.

Astfel, Jason a început să creeze pagini de Facebook şi să strîngă like-uri. După doi ani, el a ajuns să deţină peste 40 de pagini care au în total 28 de milioane de fani, lucru care l-a făcut milionar la doar 40 de ani şi cîştigă sute de mii de dolari în fiecare lună.

Sursa: romaniatv.net