News

Soția actorului Vinnie Jones, Tanya, a murit la doar 53 de ani după o luptă lungă cu boala

07.07.2019 | 16:22
Sotia actorului Vinnie Jones Tanya a murit la doar 53 de ani dupa o lupta lunga cu boala

Soția actorului și fotbalistului Winnie Jones, Tanya, a murit la vârsta de 53 de ani după ce s-a chinuit ani de zile cu o boală cumplită. Femeia s-a stins din viață sâmbătă, 6 iulie, iar anunțul trist a fost făcut de reprezentanții actorului la ceas de seară, aproape de miezul nopții.

Soția lui Winnie Jones, Tanya, a murit de cancer la piele

Tanya nu a murit singură, ci înconjurată de familia ei, care i-a stat aproape în toată perioada luptei cu boala. Aproape de ea au fost fiica ei și Winnie, care au văzut-o pe femeie dându-și ultima suflare în locuința lor. Winnie și fiica acestuia au făcut un apel la presă și i-au rugat pe jurnaliști să nu insiste cu întrebări pe această temă și să respect acest moment intim și delicat prin care trece familia Jones.

Winnie și Tanya s-au căsătorit în anul 1994 și au împreună un băiat pe nume Aaron. Kaley, fiica Tanyei, este făcută cu fostul ei soț. Winnie Jones este cunoscut atât ca fotbalist cât și ca actor. În lumea actoriei s-a remarcat în filmele lui Guy Ritchie. În anul 2013, Winnie și soția lui au declarat pentru revistele britanice că au fost diagnosticați cu cancer de piele.

Tanya și Winnie au fost diagnosticați în urmă cu mai mulți cu cancer de piele. Sursa foto: thesun.co.uk

Tanya a fost pentru Winnie „cea mai incredibilă persoană” pe care a cunoscut-o

„Cred că suntem perechea perfectă şi sunt norocos că am găsit-o pe Tanya”, declara Winnie Jones despre nevasta lui în urmă cu doi ani pentru o publicație tabloidă din Anglia. Totodată, el a numit-o pe femeia vieții sale „cea mai incredibilă persoană” pe care a cunoscut-o de-a lungul vieții sale.

Winnie Jones este pe lângă un actor cunoscut și iubit de public și un ex-fotbalist de succes. Între anii 1986 și 1998 a evoluat pentru mai multe echipe din Anglia dintre care amintim Chelsea, Leeds United, Sheffield United și Queens Park Rangers. A jucat în peste 200 de meciuri și a fost în anii 90 unul dintre cei mai bine titrați jucători de fotbal englez.