Fotbal international

Soția lui Guardiola s-a întors în Spania! Fanii Barcelonei visează la antrenorul lui Manchester City

23.09.2019 | 19:12
Sotia lui Guardiola sa intors in Spania Fanii Barcelonei viseaza la antrenorul lui Manchester City
Fanii Barcelonei speră ca Guardiola să revină la echipă, pentru că soția lui s-a întors în Spania. Sursă foto: talksport.com

Cristina, soția lui Pep Guardiola, s-a întors în Spania alături de cei 3 copii ai cuplului. Motivul invocat de ea este pentru a avea grijă de casa de modă pe care o deține, însă fanii Barcelonei speră ca venirea ei să coincidă cu o posibilă venire a antrenorului de la Manchester City. Cristina s-a întors în țara natală, după o pauză de 3 ani,  în care a stat în Anglia, la Manchester, împreună cu soțul și copiii săi.

Fanii Barcelonei exultă după întoarcerea soției lui Guardiola în Spania

Pep Guardiola a declarat în urmă cu mai mulți ani că într-o zi va reveni la FC Barcelona, tot ca antrenor, iar fanii catalani cred că a venit momentul, odată cu întoarcerea soției lui în Spania. Suporterii campioanei Spnaiei nu îl mai doresc pe Ernesto Valeverde pe banca tehnică a echipei, mai ales după ultima înfrângere din La  Liga, 0-2 cu Granada. Barcelona are deja 2 meciuri pierdute în primele 5 etape, contraperformanță care nu s-a mai întâmplat de 25 de ani, din sezonul 1994-1995.

„Sunt îngrijorat pentru că nu avem rezultate bune în deplasare. Am dominat, dar nu ne-am creat șanse de gol, nu am avut șanse să întoarcem scorul. Trebuie să ne revenim”, a spus Ernesto Valverde după înfrângerea cu Granada.

Antrenorul lui Manchester City. Sursă foto: hepta.ro
Antrenorul lui Manchester City. Sursă foto: hepta.ro

Ernesto Valverde și-a asumat vina după ultimul eșec

„Este vina mea pentru ce se întâmplă la echipă, îmi asum acest lucru, poți mereu să câștigi sau să pierzi, dar atunci când pierzi trebuie să ieși de pe teren cu capul sus, nu cum am făcut în această seară. Este o situație mai complicată, dar vom reuși să o depășim, la fel cum am făcut în multe alte cazuri similare. Trebuie să ne concentrăm mai bine la fiecare partidă”, a mai spus tehnicianul Barcelonei.

Barcelona nu a mai câștigat un meci în deplasare de 8 partide, serie „neagră” care nu s-a mai întâmplat din 2001.  Catalanii se află pe locul 7 în La Liga după 5 etape, la 4 puncte distanță de primul loc, ocupat de Athletic Bilbao.

  • 55 de ani a împlinit Ernesto Valverde pe 9 februarie