Soţia lui Ilie Năstase, acuzaţie ŞOC în direct: ”M-a înşelat!”

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au acordat un interviu cu totul şi cu totul senzaţional emisiunii Star News de la Antena 1, prezentată de Liviu Vârciu. Şi, în timpul discuţiei, soţia fostului...
15.02.2015 | 20:17
Sotia lui Ilie Nastase acuzatie SOC in direct Ma inselat

Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt au acordat un interviu cu totul şi cu totul senzaţional emisiunii Star News de la Antena 1, prezentată de Liviu Vârciu. Şi, în timpul discuţiei, soţia fostului mare tenismen a cedat şi a recunoscut că a fost înşelată de Ilie, printr-o ”spovedanie” publică fără precedent.

Un interviu eveniment. Aşa ar putea fi caracterizat interviul pe care Ilie Năsatse şi Brigitte Sfăt l-au acordat emisiunii Star News, cei doi spunând totul despre relaţia lor şi momentele mai puţin ”comode” ale traiului lor. Iar dacă Ilie Năstase a tot încercast să glumească, Brigitte a spus tot ce o apăsa de atât amar de vreme. ”Dacă unui bărbat îi plac femeile, cred că toată viaţa doar asta va face, se va uita după femei. Iar eu ştiam că el avea un nume, am crezut că mă înşel, că eu sunt cea mai cea dintre toate. Iar mie îmi place o relaţie de cuplu să fie în doi, nu şi cu alte accesorii lângă. Îmi doresc ca partenerul să fie devotat unei singure persoane”, a fost introducerea făcută de Brigitte în cadrul spovedaniei sale.

ilie-nastase-brigitte-sfat

Lucrurile s-au încins însă în momentul în care frumoasa soţie a fostului tenismen a spus lucrurilor pe nume întrebată fiind dacă ar putea ierta faptul că a fost înşelată. ”L-am iertat deja că m-a înşelat”, a spus, aruncând în aer tot ce se credea despre relaţia lor. ”Mă confunzi cu altul, eu nu înşel, eu doar mă uit”, a încercat Ilie să se eschiveze. ”Nu de curând, dar aşa a fost conjunctura şi a trebuit să îl iert. Eu, după ce am aflat de infidelitatea soţului meu, am decis să îmi fac o operaţie destul de grea pentru a-mi salva căsnicia şi, cum am decis că trebuie să îi demonstrez că sunt o femeie capabilă şi că nu găseşte alta ca mine pe toate drumurile”, a mai spus Brigitte.

Replica lui Ilie Năstase, din ce în ce mai slabă, a fost una prin care a părut să încerce să aplaneze un posibil conflict generat de deschiderea unor ”răni vechi”. ”La vârsta mea, mai pot să fac… doar să mă uit. Tenis nu mai pot să joc, altceva ce să fac…”, a spus Ilie. Replica tenismanului vine însă după ce a povestit de ”rachetă” şi de cum a cucerit-o pe femeia de lângă el. ”Am cucerit-o cu racheta, i-a plăcut racheta mea. Bărbatul moare primul, abia după aceea moare şi racheta”, explica el cu doar câteva momente mai înainte.

Sursă: www.spynews.ro

Tags: