Fotbal intern

Văduva regretatului Ion Voinescu îi bate obrazul lui Duckadam! Ce a făcut legenda Stelei!

Marţi, 13 martie, Ion „Ţop” Voinescu a fost înmormântat cu onoruri militare.
19.03.2018 | 20:19
Vaduva regretatului Ion Voinescu ii bate obrazul lui Duckadam Ce a facut legenda Stelei
ADVERTISEMENT

Soţia regretatului Ion Voinescu, legendă a clubului Steaua, decedat la vârsta de 88 de ani, îi bate obrazul unei alte legende ale roş-albaştrilor. Motivul este unul foarte serios. Deşi au fost buni prieteni, Helhumth Duckadam nu a participat la funeralii.  

„A lipsit poate unul dintre cei mai apropiaţi foşti elevi de-ai soţului meu, Helmuth Duckadam. Sunt foarte dezamăgită! Ştiu cu câtă neîncredere a fost primit Duckadam la Steaua atunci când venise de la UTA, la începutul anilor ’80. Lumea nu-i prea dădea multe şanse să se impună, însă soţul meu a crezut mereu în el, a muncit cu el, l-a antrenat şi cred că are o contribuţie, poate mică, la ceea ce a devenit Duckadam ulterior, inclusiv la performanţa de la Sevilla, unde a fost foarte bine pregătit”, a declarat soţia lui Ion Voinescu.

ADVERTISEMENT

Marius Lăcătuş i-a adus un ultim omagiu lui Voinescu, împreună cu echipa Steaua

Anghel Iordănescu, Valeriu Argăseală, Carol Haidu şi Vasile Iordache au fost prezenţi la înmormântarea lui Voinescu. Marius Lăcătuş şi echipa de fotbal a Stelei i-au adus un omagiu la Arena Naţională, acolo unde trupul lui Voinescu a fost depus pentru câteva ore pe data de 12 martie.
Tags: