News

Soţia şi fiica lui Popescu, mai triste ca niciodată

Sotia si fata lui Gica Popescu au iesit impreuna la cumparaturi. Maria isi ajuta mereu mama, iar imaginile obtinute de paparazzii CANCAN.ro atesta acest lucru. Cele doua au umplut cosul si au aratat...
19.10.2014 | 08:10
Sotia si fiica lui Popescu mai triste ca niciodata

Sotia si fata lui Gica Popescu au iesit impreuna la cumparaturi. Maria isi ajuta mereu mama, iar imaginile obtinute de paparazzii CANCAN.ro atesta acest lucru. Cele doua au umplut cosul si au aratat o organizare perfect printre rafturi.

Luminita Popescu incearca sa faca totul pentru a uita de necazul pricinuit de arestarea stului ei. Cu barbatul la inchisoare, sotia fostului international roman are grija, singura, de cresterea celor doi copii: Maria si Nicholas.

Fata “Baciului este foarte apropiata de mama sa, iar in aceste momente grele pentru familie, domnisoara Popescu o ajuta pe Luminita cu tot ceea ce poate. Paparazzii CANCAN.ro au obtinut imagini care arata foarte bine ca Luminita si Maria fac foarte multe lucruri impreuna.

Zilele trecute, cele doua au iesit la cumparaturi, iar printre rafturi au format o echipa perfecta.

Maria este mana dreapta a mamei sale

Daca Luminita Popescu a stat langa caruciorul de cumparaturi, Maria a mers prin magazin, iar la sfaturile mamei sale a adus toate produsele de care femeia avea nevoie. Chiar daca situatia din familia lor nu este cea mai buna, Maria si Luminita au gasit puterea sa zambeasca. Chiar si asa, pe fata nevestei “Baciului” se citeste ingandurarea.

Nicholas e fotbalist

Daca Maria inceraca sa-si ajute cat mai mult mama, Nicholas, baiatul lui Gica Popescu isi imparte timpul intre scoala si antrenamntele de la fotbal. Gica Hagi este cel care are foarte multa grija de baiatul fostului stoper de la nationala, iar in trecut acesta a mers in Grecia alaturi de delegatia celor de la Viitorul, acolo unde formatia a disputat o partida amicala.

Sursa: cancan.ro