News

Soţia unui fost stelist, nevoită să danseze în cluburi

Andreea Bododel a intrat in atentia presei dupa ce a avut o relatie cu Liviu Varciu. Originari din acelasi oras, Varciu a pus ochii pe Andreea intr-un club din Constanta, acolo unde ea era animatoare....
11.10.2014 | 16:42

Andreea Bododel a intrat in atentia presei dupa ce a avut o relatie cu Liviu Varciu. Originari din acelasi oras, Varciu a pus ochii pe Andreea intr-un club din Constanta, acolo unde ea era animatoare. Cativa ani, tanara a renuntat la job-ul ei.

1

Dupa ce s-a despartit de Liviu Varciu si s-a cuplat cu fotbalistul Tibi Balan, dansatoarea a renuntat la job-urile ei si s-a dedicat familiei. Intre timp, a devenit mama si sotie de fotbalist, asa ca nici nu mai lua in calcul sa se intoarca pe cuburile din localurile de noapte. Din nefericire, tot sezonul estival l-a petrecut dansand pe carele alegorice din Mamaia, pentru a spori veniturile familiei.

2

Tibi Balan joaca la o liga inferioara

De ceva vreme, Tibi Balan nu se mai afla in lotul echipei Steaua, ci joaca pentru CS Voluntari, o echipa dintr-o liga inferioara. Acest lucru implica, automat, un onorariu mult mai mic decat cel pe care il avea pana de curand.

3

Cu alte cuvinte, retrogradarea sotului ei a facut-o pe Bododel sa se intoarca la munca. Tanara a profitat de faptul ca si-a revenit complet dupa nastere si ca are aceleasi masuri de manechin si s-a intors pe cuburile din localurile de noapte, ca animatoare.
A stat toata vara la Constanta

Nevoita sa se intoarca la munca, dar si pusa in situatia de a nu avea cu cine sa lase copilul, Andreea Bododel s-a intors in Constanta. Aici locuiesc parintii ei si i-a fost mult mai usor sa se poate duce la munca, caci l-a lasat pe baietel cu mama ei. Desi sustinea in urma cu cativa ani ca nu s-ar mai intoarce in cluburile de noapte, Bododel s-a vazut nevoita sa revina la prima ei dragoste, dansul.

4

Asa ca si-a schimbat culoarea parului, si-a achizitionat costumatii de scena, iar toata vara a muncit din greu. Pe toata perioada sezonului estival, Bododel s-a impartit intre fiul ei, plaja unde dansa ocazional, dar si cluburi. Intreaga vara, a fost vazuta pe carele alegorice din statiunea Mamaia facand reclama clubului unde lucra si invitand oamenii la distractie.

5

sursa: cancan.ro

P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!