Simona Halep

Spaniolii de la Marca, la picioarele Simonei Halep după calificarea în semifinale: “Continuă lupta pentru sceptrul WTA”

09.05.2019 | 15:29
Spaniolii de la Marca la picioarele Simonei Halep dupa calificarea in semifinale Continua lupta pentru sceptrul WTA

Jurnaliştii spanioli de la Marca sunt la picioarele Simonei după calificarea în semifinalele WTA Madrid Open. Fostul număr 1 mondial a învins-o pe Ashleigh Barty, scor 7-5, 7-5, şi urmează să se dueleze cu jucătoarea care va câştiga duelul dintre Naomi Osaka şi Belinda Bencic.

Spaniolii de la Marca, la picioarele Simonei Halep după calificarea în semifinale: “Se simte bine la Madrid”

Spaniolii de la Marca sunt la picioarele Simonei Halep după calificarea româncei în semifinale. Jurnaliştii ibericii au lăudat prestaţia sportivei de 27 de ani şi au notat faptul că se simte foarte bine pe zgura din capitala Spaniei. În plus, aceştia au consemnat că românca îşi continuă lupta pentru recuperarea primului loc WTA.

“Halep se califică în semifinale şi continuă lupta pentru sceptrul WTA”, au scris jurnaliştii de la Marca. “Continuă fără să piardă vreun set în acest turneu. Simona Halep se simte bine în Madrid şi în Caja Magica. Campioană de două ori şi finalistă în 2014, Simona bate din nou la porţile finalei după ce a învins-o pe Ashleigh Barty. Australianca nu s-a putut adapta la zgură, o suprfaţa mai puţin cunoscută pentru ea. Halep îşi continuă lupta pentru a-şi recupera locul 1 WTA. Pentru acest lucru, Simona trebuie să câştige titlul, iar Naomi Osaka să fie învinsă în sferturi”, au scris jurnaliştii de la Marca.

Spaniolii de la Marca, la picioarele Simonei Halep după calificarea în semifinale
Spaniolii de la Marca, la picioarele Simonei Halep după calificarea în semifinale

Simona Halep, prima reacţie după calificarea în semifinale

La scurt timp după ce a învins-o pe Ashleigh Barty, Simona Halep a oferit o primă reacţie. Românca a susţinut că meciul din semifinale va fi o provocare pentru ea şi că nu se gândeşte încă la titlu.

“Sunt foarte fericită pentru victorie, mă bucur de fiecare meci. Încă mai sunt pe antibiotice, nu e ușor să joc așa. Sunt însă mereu motivată când vin aici. Oamenii se poartă frumos cu mine și primesc energie pozitivă pe această arenă. Sunt departe de titlu, abia am ajuns în semifinale. E o provocare mare și mâine. Vreau să joc cel mai bun tenis al meu și să încerc să câștig”, a declarat Simona Halep.

Tags: