Fotbal international

Spaniolii îl ironizează pe Cristiano Ronaldo. “Fără Madrid e mai puţin Cristiano”

27.08.2018 | 13:25
Spaniolii il ironizeaza pe Cristiano Ronaldo Fara Madrid e mai putin Cristiano

Spaniolii îl ironizează pe fostul idol de pe Santiago Bernabeu, portughezul Cristiano Ronaldo. Ei consideră că omul care a contribuit masiv la performanţele galacticilor în cei nouă ani petrecuţi pe Santiago Bernabeu nu mai are, odată cu transferul la Juventus nici pe departe forţa şi apetitul ofensiv pe care îl arăta pe vremea când îmbrăca tricoul alb.

Atacul cel mai direct vine din partea unuia dintre publicaţiile de casă ale lui Real Madrid, cotidianul As, care nu îl menajează deloc pe portughez.Cristiano fără Madrid este mai puţin Cristiano. Bale: 2 goluri. Benzema: 3 goluri. Cristiano: 0 goluri“. Plecarea lui Cristiano în această vară la Juventus a fost privită de ziarele de casă ale Realului drept o trădare, deşi toată lumea ştia că la mijloc a fost o ruptură totală între preşedintele Florentino Perez şi starul portughez.

Spaniolii îl ironizează pe Cristiano Ronaldo. Şi suporterii lui Real au început să îl atace

Chiar şi aşa puţină lume a crezut în acea declaraţie dată de Ronaldo imediat după încheierea finalei Champions League de la Kiev, când Cristiano i-a lăsat pe toţi mască declarând că a fost frumos la Madrid. O declaraţie la trecut nu putea trece neobservată, mai ales din partea vedetei echipei şi din acel moment au început speculaţiile privind viitorul jucătorului.

Şi suporterii au cam început să uite de Cristiano, cel care îi aducea în culmea extazului cu golurile sale, în special în Champions League, dovadă faptul că fostul idol e luat peste picior pentru frustrarea pe care o resimte la Juventus, unde încă nu a reuşit să înscrie nici un gol în cele 180 de minute jucate în Serie A. Asta în timp ce fosta echipă a lui Cristiano a bătut cu 4-1 afară şi a avut două penaltyuri, care la Madrid erau monopolul portughezului.

Ce planuri are Allegri cu Ronaldo la Juventus

La Torino antrenorul Massimiliano Allegri nu este însă nici pe departe îngrijorat de faptul că noua vedetă a bianconerilor încă nu a spart gheaţa în Serie A, deşi în meciul cu Lazio a avut o ratare incredibilă. Allegri apreciază faptul că Ronaldo nu precupeţeşte să facă şi faza defensivă, pentru a veni în sprijinul echipei: “Cristiano este alături de noi de 15 zile. A făcut bine faza defensivă, este un tip inteligent și a înțeles că este diferență între campionatul italian și cel spaniol. Toată lumea are așteptări mari, dar sunt și astfel de momente. Mă bucură modul cum se integrează“.

De altfel, Allegri nu s-a sfiit să anunţe public faptul că portughezul nu va fi văzut meci de meci pe teren în campionat, ci doar în anumite partide, pentru că va fi copiat modelul utilizat de Zinedine Zidane în ultimul sezon la Real Madrid, însemnând concentrarea în privinţa lui Cristiano Ronaldo pe partidele din Champions League şi numai a jocurilor grele din întrecerea internă.

Spaniolii îl ironizează pe Cristiano Ronaldo. Consideră că fără Real e mult mai puţin prolific. Până şi suporterii lui Real au sărit la atac
Spaniolii îl ironizează pe Cristiano Ronaldo. Consideră că fără Real e mult mai puţin prolific

“Uneori îl veți vedea pe bancă, alteori va juca doar 30 de minute. Asta pentru că vom avea multe meciuri și va trebui să îl odihnim, așa cum s-a întâmplat și la Real Madrid sezonul trecut, când situația a fost gestionată foarte bine. Acum va juca, vom decide pe parcurs când vor veni aceste momente de odihnă. Nu ne putem face planuri de acum, lucurile se pot schimba”