Fotbal intern

Spaniolii și-au adus aminte de Julio Bapista înainte de El Clasico. Ce au scris de atacantul CFR-ului

25.10.2018 | 18:55
Spaniolii siau adus aminte de Julio Bapista inainte de El Clasico Ce au scris de atacantul CFRului

Pe 23 decembrie 2017 avea loc ultimul El Clasico fără Cristiano Ronaldo și Lionel Messi pe teren. De atunci și până în prezent, au mai avut loc alte 35 de partide oficiale între Barcelona și Real Madrid, iar de fiecare dată unul dintre cei doi mari jucători sau ambii au evoluat. 

Jurnaliștii de la AS au rememorat acel ultim El Clasico fără Ronaldo și Messi, speculând faptul că același lucru se va întâmpla din nou duminică după-amiaza, de la ora 17:15.

Spaniolii și-au adus aminte de Julio Bapista înainte de El Clasico

Din lista jucătorilor amintiți de AS nu potea lipsi Julio Baptista, actualul atacant de la CFR Cluj. Brazilianul le aducea atunci victoria madrilenilor, fiind unicul marcator al partidei. Spaniolii au aflat faptul că atacantul nu joacă mai deloc la CFR Cluj.

„Brazilianul, marcator în acel joc, joacă în România, la Cluj, după ce a trecut și prin MLS, la Orlando City. Nu a evoluat prea mult pentru Cluj, bifând doar 20 de minute pe teren între etapele 5 și 12” – au scris cei de la AS.

Start de sezon greoi pentru ambele echipe

Primul El Clasico din acest sezon nu le prinde într-un moment grozav nici pe Barcelona, dar nici pe Real Madrid. Catalanii au câștigat doar trei din precedentele lor șapte meciuri oficiale, însă vin după două victorii consecutive cu Sevilla în campionat, respectiv Inter în Liga Campionilor. Vestea proastă este că l-au pierdut pe Leo Messi, accidentat la cot.

Real Madrid o duce mult mai rău, iar Julen Lopetegui are șanse mari să fie demis de Florentino Perez dacă nu va câștiga pe Camp Nou. Echipa a bifat cea mai neagră serie din istoria clubului în plan ofensiv, trecând opt ore și un minut fără gol marcat. La mijlocul săptămânii a obținut o victorie la limită cu modesta Viktoria Plzen, în Liga Campionilor.

Real Madrid a primit și oveste bună totuși, aflând că UEFA i-a virat în conturi peste 88 de milioane de euro pentru performanțele reușite anul trecut în Champions League.