News

Spitalul din Drobeta Turnu Severin, scene reprobabile! O asistentă țipă la o pacientă: „Vrei să te omor eu?”

19.07.2019 | 12:56
Spitalul din Drobeta Turnu Severin scene reprobabile O asistenta tipa la o pacienta Vrei sa te omor eu

Scene reprobabile în spitalul din Drobeta Turnu Severin, acolo unde o asistentă a fost înregistrată în timp ce țipa la o pacientă și la mama acesteia. Pentru că fata plângea de durere, părintele i-a solicitat angajatei spitalului o intervenţie imediată. Asistenta nu s-a arătat însă prea impresionată de suferința fetei și le-a spus pe un ton răspicat celor două că a făcut tot ce a putut după care le-a amenințat că, dacă nu se potolesc, cheamă paza spitalului.


UPDATE / „Ceea ce mi-ați arătat dumneavoastră e o situație reală care a fost sesizată și sunt convinsă că cei care urmăresc acest caz, adică Direcția de Sănătate Publică Județeană, va lua niște măsuri, pentru că are competențe pe verificarea actului medical”, a spus ministrul Sănătății Sorina Pintea.

Aceasta a făcut trimitere la măsura „pacientului misterios”, aprig dezbătută și contestată în ultimele zile în spațiul public. „Pacientul misterios nu este trimis în spital doar să verifice dacă se ia șpagă, așa cum fals s-a spus, ci pentru a verifica modul de comportament al personalului medical, respectarea regulilor, procedurilor, protocoalelor, tot ce ține de un act medical de calitate”, a subliniat Sorina Pintea


Spitalul din Drobeta Turnu Severin, scene reprobabile!

Imaginile au fost înregistrate chiar de mama pacientei și au ajuns la jurnaliștii locali. Conform femeii, incidentul a avut loc în urmă cu doar 24 de ore, cu puțin timp înainte ca spitalul să fie vizitat de premierul Viorica Dăncilă şi Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea. „Asistenta respectivă nu are ce căuta în spitalcu pacientul, trebuie trimisă la reeducare profesională. Ordinul Asistenţilor Medicali trebuie să se autosesizeze în acest caz. Legislaţia nu permite să fie dată afară, dar o sancţiune trebuie aplicată.

Din imagini se vede că nu cunoaşte protocolul, nu spune nimic că trebuie să meargă la medicul de gardă. Asistenta medicală nu are voie să prescrie sau sa trateze decât sub indicaţia medicului”, a declarat la Digi24, Vasile Barbu, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Pacienţilor. FANATIK vă prezintă întreg dialogul între cele două femei, discuție surprinsă pe filmare

SCENE DE GROAZA IN SPITAL : " VREI SA TE OMOR EU?"'

SCENE DE GROAZĂ ÎN SPITAL! CU O ZI ÎNAINTEA SOSIRII LA SEVERIN A MINISTRULUI SĂNĂTĂȚII :SCENE SOCANTE in SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DIN DROBETA TURNU SEVERIN :"VREI SĂ TE OMOR EU?"Scenele au fost filmate în data de 17.07.2019, iar astăzi 18.07.2019, la Drobeta Turnu Severin sosește premierul Viorica Dăncilă însoțită și de Ministrul Sănătății pentru a participa la alegerile din PSD Mehedinți:BINE AȚI VENIT!

Gepostet von Ziarul Din Mehedinti am Mittwoch, 17. Juli 2019

O asistentă țipă la o pacientă: „Vrei să te omor eu?”

Mama fetei, către asistentă: Haideți, vă rog frumos că intră în panică, urlă, făceți ceva, vă rog frumos!
Asistentă: Doamnă, nu am ce să-i fac și o să chem gardienii să vă scoată afară dacă nu vă potoliți.

Asistentă: O să vă rog, în secunda următoare să părăsiți spitalul.
Mama fetei: De ce să-l părăsesc? Până acum de ce m-ați lăsat?
Asistentă: Pentru că agitați toți bolnavii. V-am spus să tăceți, în momentul ăsta!
Mama fetei: V-am rugat să veniți la fată.
Asistentă: Iar tu dacă nu te potolești, o să chem medicul, o să te ducă în terapie.
Mama fetei: Așa să faceți, să faceți ce trebuie!
Asistentă: Alte calmante nu mai am ce să-ți fac, copilule, înțelegi? Vrei să te omor eu?
Mama fetei: Așa vorbiți?
Asistentă: Îți făcui ce scrise doctorița. Ce vrei să-ți fac?