Life

Sport la TV. Cine transmite Celta Vigo-Barcelona şi Liverpool-Arsenal. Programul transmisiunilor sportive de joi, 1 octombrie

01.10.2020 | 00:15
Sport la TV Cine transmite Celta VigoBarcelona si LiverpoolArsenal Programul transmisiunilor sportive de joi 1 octombrie
ADVERTISEMENT

Joi, 1 octombrie, prima zi a lui Brumar, cum se spune în bătrâni, programul de sport la TV este cuprins din fotbal din La Liga şi Cupa Ligii Angliei plus turneul de Grand Slam de la Paris. Asta pentru că la ora redactării aestui preview cu transmisiunile Tv nici un post din România încă nu căzuse de acord cu CFR Cluj pentru transmiterea partidei din play-off-ul Europa League cu KUPS Kuopio, dar probabil că pe parcursul zilei der joi, până la ora 18:30, ora partidei, lucrurile se pot schimba.

În schimb avem din fotbalul spaniol meciul Barcelonei la Vigo, stadion unde nu a mai câştigat din 2015, dar vom vedea la lucru şi pe Sevilla, pe teren propriu, în faţa lui Levante. Şi partida Athletic Bilbao – Cadiz va fi micile ecrane.

ADVERTISEMENT

În Cupa Ligii Angliei încălzirea o facem cu Brentford – Fulham, sezonul trecut două echipe de Championship care s-au întâlnit în barajul de promovare în Premier League şi Fulham a reuşit acest lucru. După care, de la ora 22:00 avem reeditarera partidei de campionat din weekendul trecut Liverpool – Arsenal, tot pe Anfield Road.

ora 12:00 Tenis Open Roland Garros: Eurosport 1 şi Eurosport 2

ora 19:30 Fotbal Cupa Ligii Angliei: Brentford – Fulham: Digi Sport 2

ora 20:00 Fotbal La Liga: Sevilla – Levante: Digi Sport 3, Look Plus, Telekom Sport 1

ora 20:00 Fotbal La Liga: Athletic Bilbao – Cadiz: Digi Sport 4, Look Sport 1, Telekom Sport 2

ora 22:00 Fotbal Cupa Ligii Angliei: Liverpool – Arsenal: Digi Sport 2

ora 22:00 Fotbal La Liga: Celta Vigo – Barcelona: Digi Sport 1, Look Plus, Telekom Sport 1