Fotbal international

Sport la TV. Cine transmite CFR Cluj – Alashkert şi FCSB – Hajduk Split

16.08.2018 | 10:46
ADVERTISEMENT

Programul transmisiilor Sport la TV este dominat de meciurile echipelor româneşti în Europa League. CFR Cluj, învingătoare cu 2-0 în Armenia în meciul tur, este mare favorită pe teren propriu în a  doua manşă a turului III preliminar. Partida va începe la ora 20:00. FCSB are o misiune mult mai grea, dar cu şanse reale de a accede în play-off-ul competiţiei, în faţa croaţilor de la Hajduk Split. În tur, la Split, a fost 0-0, iar acum, pe Arena Naţională, are prima şansă la retur. Partida are ca oră de start 21:30.  Ambele partide vor putea fi urmărite pe micul ecran.

sport la tv. Cine transmite CFR Cluj - Alashkert și FCSB - Hajduk Split . Clujul vine după 2-0 în deplasare şi în mod normal nu mai poate fi ajunsă de armeni
sport la tv. Cine transmite CFR Cluj – Alashkert și FCSB – Hajduk Split . Clujul vine după 2-0 în deplasare

Nu la fel stau lucrurile în privinţa returului dintre Universitatea Craiova şi RB Leipzig, care începe de la scorul de 3-1 pentru germani. În Bănie oltenii vor da totul pentru marea surpriză, dar Leipzig e superfavorită. Conducerea Craiovei a ales ca partida să nu fie televizată, pentru ca stadionul să fie plin la ora meciului şi să facă încasări record. Jocul din Bănie va începe la ora 19:30.

ADVERTISEMENT

Programul transmisiilor de joi, 16 august

CFR Cluj – Alashkert va putea fi urmărit pe Digi Sport 1 şi Look TV de la ora 20:00, în timp ce meciul FCSB – Hajduk Split va fi difuzat de PRO TV. În programul transmisiilor sportive de joi figurează ş mult tenis. Începând cu ora 18:00 Digi Sport 2 şi Digi Sport 4 transmit partide de la Cincinnati, turneul feminin pe Digi Sport 2, unde de la ora 20:00 va putea fi urmărită continuarea partidei dintre Simona Halep şi Ajla Tomljanovic, reluată de la scorul de 1-1 la seturi şi 4-3 în favoarea româncei în setul decisiv. Şi Telekom Sport 2 va transmite tenis feminin de la Cincinnati.

ora 18:00 tenis feminin Cincinnati Digi Sport 2 şi Telekom Sport 2

ora 18:00 tenis masculin Cincinnati Digi Sport 4

ora 20:00 fotbal Europa League CFR Cluj – Alashkert Digi Sport 1, Look TV

ora 20:00 tenis feminin Cincinnati Simona – Halep – Ajla Tomljanovic se reia de la scorul 1-1 la seturi, 4-3 Halep în decisiv

ADVERTISEMENT

ora 21:30 fotbal Europa League FCSB – Hajduk Split – PRO TV