Life

Sport la TV. Cine transmite Hoffenheim – Leipzig, Valencia – Levante și Juventus – AC Milan. Programul transmisiunilor sportive de vineri, 12 iunie

11.06.2020 | 23:05
Sport la TV Cine transmite Hoffenheim  Leipzig Valencia  Levante si Juventus  AC Milan Programul transmisiunilor sportive de vineri 12 iunie
ADVERTISEMENT

După o pauză de trei luni, revine în activitate și programul de sport la TV odată cu reluarea Casei Pariurilor Liga 1, a primei divizii din Spania și a meciurilor din cadrul semifinalelor retur ale Cupei Italiei. Deja Bundesliga se va afla la a cincea rundă după reluarea fotbalului în Europa în urma pandemiei de COVID 19.

Sport la TV vineri 12 iunie. Care sunt meciurile zilei

Vineri, 12 iunie, în programul de sport la TV ar fi urmat să figureze primul meci din România după pandemie, Universitatea Craiova – Botoșani. Însă vestea bombă despre medicul echipei moldave care a fost despistat cu coronavirus, după episodul cu magazionerul de la Dinamo, aruncă în aer Liga 1. În locul acestei partide, Digi Sport 1 va transmite de la ora 20:00 amicalul Universitatea Craiova – Chindia.

ADVERTISEMENT

Avem un joc deosebit de atractiv din Bundesliga, confruntarea dintre Hoffenheim – RB Leipzig. Un meci în care oamenii cheie de la Leipzig, Ralf Ragnick și Julian Nagelsmann, se întâlnesc cu echipa la care au făcut istorie.

Două partide în La Liga și un amical în România

În La Liga sunt două partide, Granada – Getafe și derby-ul regiunii Valencia, Valencia – Levante. Partide în care totul este posibil la meciuri fără spectatori. În Cupa Italiei, este returul semifinalei Juventus – AC Milan pe stadionul echipei torineze.

ADVERTISEMENT

Și în Bundesliga 2 avem un meci foarte interesant, Dynamo Dresda – Hamburg, partidă în care gazdele trag disperate pentru supraviețuire, iar oaspeții au nevoie de puncte pentru promovare.

ora 19:30 Fotbal Bundesliga 2: Dynamo Dresda – Hamburg: Digi Sport 4, Telekom Sport 2

ora 19:30 Fotbal Bundesliga 2: Sandhausen – Arminia Bielefeld: Telekom Sport 4

ora 20:00 Fotbal amical: Universitatea Craiova – Chindia: Digi Sport 1

ora 20:30 Fotbal La Liga: Granada – Getafe: Digi Sport 3, Look Sport 3

ora 21:00 Fotbal Superliga Turcia: Fenerbahce – Kayserispor: Look Sport 1

ora 21:30 Fotbal Bundesliga Hoffenheim – Leipzig: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 2

ora 22:00 Fotbal Cupa Italiei semifinală retur: Juventus – Milan: Look Plus

ora 23:00 Fotbal La Liga: Valencia – Levante: Digi Sport 1, Look Sport 1, Telekom Sport 1

ora 23:15 Fotbal Liga Sagres: Sporting Lisabona – Pacos Ferreira: Look Sport 3