Life

Sport la TV. Cine transmite Manchester City – PSG şi WTA Madrid turul 3. Programul transmisiunilor sportive de marţi, 4 mai

03.05.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite Manchester City  PSG si WTA Madrid turul 3 Programul transmisiunilor sportive de marti 4 mai
ADVERTISEMENT

Marţi, 4 mai, programul de sport la TV este unul ceva mai auster în privinţa numărului de transmisiuni în direct. Mai precis avem returul primei semifinale din Champions League, un meci din etapa a 6-a a play-out-ului Ligii 1 şi multe ore de tenis feminin de la Madrid, inclusiv meciul Simonei Halep cu belgianca Elise Mertens. Şi pe programul Europsort 2 puteţi urmări primele meciuri din cadrul competiţiei similiare din capitala Spaniei, dar în întrecerea masculină.

În fotbalul românesc începe etapa a 6-a din play-out cu meciul de la Buzău dintre Chindia Târgovişte şi Gaz Metan Mediaş, două echipe cu evoluţii bune, în special dâmboviţenii, neînvinşi, lideri cu 33 de puncte. Gaz Metan are 25 de puncte şi nu se poate socoti deloc scăpată de emoţii, în condiţiile în care Viitorul Constanţa, locul 13, primul de baraj, e la trei lungimi în urmă.

ADVERTISEMENT

Însă de departe atenţia se va îndrepta asupra returului semifinalei dintre Manchester City şi PSG. Învingători cu 2-1 pe Parc des Princes cetăţenii lui Pep Guardiola au mare şansă de a ajunge pentru prima dată să joace cu trofeul pe masă, foarte posibil într-o finală sută la englezească, împotriva lui Chelsea.

ora 12:00 Tenis masculin ATP Madrid: Eurosport 2

ora 14:00 Tenis feminin WTA Madrid: Digi Sport 2

ora 19:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1 play-out: Chindia – Gaz Metan: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 22:00 Fotbal Champions League semifinale retur: Manchester City – PSG: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus