Life

Sport la TV. Cine transmite Milan-Bologna şi Wolverhampton-Man. City. Programul transmisiunilor sportive de luni, 21 septembrie

20.09.2020 | 21:25
Sport la TV Cine transmite MilanBologna si WolverhamptonMan City Programul transmisiunilor sportive de luni 21 septembrie
ADVERTISEMENT

După două zile nebune în weekend vine o zi de luni, 21 septembrie, cu un program mai puţin bogat în sport la TV. Totuşi, există evenimente notabile şi în programul de sport la TV de luni. În primul rând cea de-a trea finală din carieră la Roma pentru Simona Halep, care le-a pierdut pe primele două în faţa Elinei Svitolina, dar acum o va întâlni pe Karolina Pliskova. Va fi pe Eurosport şi finala masculină de la Roma.

La capitolul fotbal intern avem două meciuri, unul din prima divizie şi altul din liga secundă. La Mediaş Duşan Uhrin va căuta să pună cât mai multe obstacole în calea noului Dinamo conceput de Cosmin Contra. În a doua divizie după două succese la scor Petrolul lui Viorel Moldovan merge la Miercurea Ciuc, un stadion greu, cu o echipă locală destul de puternică.

ADVERTISEMENT

Fotbal european avem din Serie A, unde vom vedea primul meci al lui Milan în noul sezon, acasă cu Bologna, atacul rossonerilor fiind condus de Zlatan Ibrahimovic. În Premier League meci foarte interesant la Wolverhampton, unde lupii primesc pe Manchester City.

ora 15:30 Tenis feminin WTA Roma finala Simona Halep – Karolina Pliskova: Digi Sport 1

ora 18:00 Tenis masculin ATP Roma finala: Eurosport 2

ora 18:00 Fotbal Liga 2: Csikszereda  – Petrolul: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 20:00 Fotbal Premier League: Aston Villa – Sheffield United: Eurosport 1

ora 20:00 Fotbal Superliga Turcia: Fenerbahce – Hatayaspor: Look Sport 2

ora 21:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Gaz Metan – Dinamo: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 21:45 Fotbal Serie A: Milan – Bologna: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Plus 

ora 22:00 Fotbal Premier League: Wolverhampton – Man. City: Eurosport 1