Life

Sport la TV. Cine transmite Monchengladbach-Bayern Munchen şi Aston Villa-Liverpool. Programul transmisiunilor sportive de vineri, 8 ianuarie

07.01.2021 | 20:30
Sport la TV Cine transmite MonchengladbachBayern Munchen si Aston VillaLiverpool Programul transmisiunilor sportive de vineri 8 ianuarie
ADVERTISEMENT

Înainte de un nou weekend extrem de bogat în evenimente sportive, în special fotbal, avem un program de sport la TV mai lejer pentru ziua de vineri, 8 ianuarie. Avem fotbal din Bundesliga, La Liga, Cupa Angliei 32-imi, Liga Sagres şi Bundesliga 2 şi partide din turneul feminin de la Abu Dhabi.

În Bundesliga Borussia Monchengladbach primeşte vizita lui Bayern Munchen, un duel atractiv în care aşteptăm goluri în ambele porţi, pentru că bavarezii nu au o defensivă impermeabilă. Tot în Germania, dar la nivelul ligii secunde, se televizează partidele Karlsruhe – Greuther Furth şi Sandhausen – Heindenheim. În Portugalia se joacă Famalicao – Porto.

ADVERTISEMENT

Rămânând la nivel de campionate foarte atractivă se anunţă a fi şi confruntarea din La Liga dintre Celta Vigo şi Villarreal, în care, de asemeni, vedem posibile goluri de ambele părţi. În fine fotbalul are un ultim show din Cupa Angliei, Aston Villa – Liverpool pe Eurosport 1, de văzut însă dacă Jurgen Klopp va dori să spele ruşinea acelui 2-7 din campionat sau va neglija Cupa, jucând cu rezervele.

ora 08:00 Tenis feminin WTA Abu Dhabi: Digi Sport 2, Digi Sport 4

ora 19:30 Fotbal Bundesliga 2: Karlsruhe – Greuther Furth: Look Sport 1

ora 19:30 Fotbal Bundesliga 2: Sandhausen – Heidenheim: Look Sport 2

ora 21:30 Fotbal Bundesliga: Monchengladbach – Bayern Munchen: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ADVERTISEMENT

ora 21:45 Fotbal Cupa Angliei: Aston Villa – Liverpool: Eurosport 1

ora 22:00 Fotbal La Liga: Celta Vigo – Villarreal: Digi Sport 4, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ora 23:00 Fotbal Liga Sagres: Famalicao – Porto: Look Sport 2