Life

Sport la TV. Cine transmite Parma-Atalanta şi Inter-Napoli. Programul transmisiunilor sportive de marţi, 28 iulie

27.07.2020 | 21:47
Sport la TV Cine transmite ParmaAtalanta si InterNapoli Programul transmisiunilor sportive de marti 28 iulie
ADVERTISEMENT

Ne apropiem cu paşi repezi de momentul în care campionatele din Europa ajung la linia de finiş a celui mai zbuciumat sezon din istoria de după cel de-al doilea război mondial. Rând pe rând au dus sezonul la bun sfârşit Germania, Spania şi Anglia şi acum Italia se află pe ultimele două sute de metri, adică au mai rămas două runde până la final.

Etapa a 37-a din Serie A are loc marţi, 28 iulie şi miercuri, 29 iulie. Marţi avem primele două meciuri: Parma – Atalanta şi Inter – Napoli. Meciuri extrem de atractive, în care putem avea goluri, posibil chiar în fiecare poartă şi care se joacă între echipe care fie şi-au îndeplinit obiectivul european (Atalanta şi Inter sunt în Champions League, Napoli în Europa League, câştigând Cupa Italiei) ori nu au nici o problemă, cazul Parmei.

ADVERTISEMENT

În afară de primele două jocuri din Serie A programul este completat cu două partide din play-off-ul de promovare din Liga 2, Turris Turnu Măgurele – Mioveni şi Petrolul – FC Argeş, ambele extrem de importante în stabilirea promovatelor şi importante inclusiv pentru UTA, care, în funcţie de jocul rezultatelor, ar putea obţine promovarea matematic. Şi în program figurează şi partida din play-off de la Cluj, între CFR şi Botoşani.

ora 17:00 Fotbal play-off promovare Liga 2: Turris – Mioveni: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 19:00 Fotbal play-off promovare Liga 2: Petrolul – Argeş: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport

ora 20:30 Fotbal Serie A: Parma – Atalanta: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 2

ora 21:30 Fotbal play-off Liga 1: CFR Cluj – Botoşani: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 22:45 Fotbal Serie A: Inter – Napoli: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 2