Life

Sport la TV. Cine transmite Rennes-Montpellier, Strasbourg-Nice şi finala WTA Cincinnati. Programul transmisiunilor sportive de sâmbătă, 29 august

28.08.2020 | 23:15
Sport la TV Cine transmite RennesMontpellier StrasbourgNice si finala WTA Cincinnati Programul transmisiunilor sportive de sambata 29 august
ADVERTISEMENT

În programul de sport la TV de sâmbătă, 29 august, avem două meciuri din etapa a doua din Casa Pariurilor Liga 1, un joc din prima rundă a Ligii 2, alte două partide din Ligue 1 etapa a doua, partidă din Superliga Cehiei, finala feminină de tenis a Mastersului de la Cincinnati şi calificările la MP al Belgiei la Spa în Formula 1.

Din prima noastră divizie avem partidele Hermanstast – Academica Clinceni şi CFR Cluj – Sepsi. Din a doua ligă prima transmisie în direct din noul sezon nu mai e FC U Craiova – Ripensia, din motive de COVID la Craiova ci Gloria Buzău – Concordia Chiajna.

ADVERTISEMENT

În Franţa avem Rennes – Montpellier şi Strasburg – Nice. În Cehia echipa lui Nicuşor Stanciu Slavia Praga îşi pune o singură problemă, câte goluri îi va marca lui Pribram, după ce a dat şase în deplasare la Ceske Budejovice în prima rundă.

ora 12;00 Fotbal Liga 2: Gloria Buzău – Concordia Chiajna: Digi Sport 1, Telekom Sport 1

ora 16:00 Formula 1: MP al Belgiei calificări: Digi Sport 1

ora 18:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: Hermanstadt – Academica Clinceni: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Sport 1

ADVERTISEMENT

ora 18:00 Fotbal Ligue 1: Rennes – Montpellier: Digi Sport 4

ora 18:00 Tenis feminin WTA Cincinnati finala: Digi Sport 2

ora 20:30 Fotbal Superliga Cehiei: Slavia Praga – Pribram: Look Sport 1

ora 21:00 Fotbal Casa Pariurilor Liga 1: CFR Cluj – Sepsi: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look Plus

ora 22:00 Fotbal Ligue 1: Strasbourg – Nice: Digi Sport 2