Life

Sport la TV. Cine transmite sferturi la Australian Open, Cupa Franței și Cupa Turciei. Programul transmisiunilor sportive de marți, 22 ianuarie

21.01.2019 | 20:00
Sport la TV Cine transmite sferturi la Australian Open Cupa Frantei si Cupa Turciei Programul transmisiunilor sportive de marti 22 ianuarie

În programul de sport la TV de marți, 22 ianuarie, locul principal îl ocupă transmisiunile postului Eurosport 1 de la Australian Open, acolo unde încep primele două meciuri și la băieți și la fete din cadrul sferturilor de finală. La băieți se joacă Roberto Bautista Agut – Stefanos Tsitsipas și Rafael Nadal – Frances Tiafoe. Doi iberici în lupta pentru semifinale. La fete Anastasia Pavliucenkova o întâlnește pe Danielle Collins, iar Petra Kvitova va lupta cu o întreagă Australie, cu Ashleigh Barty.

Sport la TV. Programul transmisiunilor marți 22 ianuarie. AS Monaco e în zona retrogradării în Ligue 1 dar vrea să meargă departe în Cupă. Marți joacă acasă cu Metz.
Sport la TV. Programul transmisiunilor marți 22 ianuarie. AS Monaco e în zona retrogradării în Ligue 1 dar vrea să meargă departe în Cupă. Marți joacă acasă cu Metz.

Fotbal nu avem prea mult și partidele care există în program sunt din segementul celei de-a doua competiții pe plan național, adică din Cupă. Vom avea două jocuri din 16-imile de finală ale Cupei Franței pe Telekom Sport, Toulouse – Reims și AS Monaco – Metz și două din optimile Cupei Turciei, pe Look Sport: returul dintre Akhișarspor – Kayserispor și turul de la Boluspor – Galatasaray.

02-14:00 Tenis Australian Open – sferturi de finală: Eurosport 1

17:00 Fotbal Cupa Turciei: Akhișarspor – Kayserispor: Look Sport

18:45 Fotbal Cupa Turciei: Boluspor – Galatasaray: Look Sport

19:30 Fotbal Cupa Franței: Toulouse – Reims: Telekom Sport 1

22:00 Fotbal Cupa Franței: AS Monaco – Metz: Telekom Sport 1