Sport

Sport la TV. Cine transmite Spezia-Sampdoria şi Huesca-Betis Sevilla. Programul transmisiunilor sportive de luni, 11 ianuarie

10.01.2021 | 20:53
Sport la TV Cine transmite SpeziaSampdoria si HuescaBetis Sevilla Programul transmisiunilor sportive de luni 11 ianuarie
ADVERTISEMENT

Programul de sport la TV pentru ziua de luni, 11 ianuarie, este, evident, mult mai sărac decât cel pe care l-am avut weekend-ul trecut. Avem partide din turneul feminin de tenis de la Abu Dhabi şi fotbal din trei ligi: Serie A, La Liga şi Superliga Turciei, ultima competiţie rămânând fără Marius Şumudică, acesta încheind colaborarea cu Gaziantepspor, deşi a pierdut în weekend pentru prima dată după 15 etape.

În Serie A etapa se încheie cu meciul dintre două performere ale rundei trecute. Spezia, care a dat marea lovitură la Napoli, va primi vizita celor de la Sampdoria, care a reuşit să bată pe Inter. Sampdoria este considerată favorită, dar nou promovata trebuie tratată cu toată atenţia.

ADVERTISEMENT

În La Liga se joacă două meciuri: Elche – Getafe, care trebuia să se joace duminică, dar a fost amânat din cauza vremii şi seara, de la ora 22:00 etapa se va încheia cu partida Huesca – Betis Sevilla, un meci oarecum asemănător celui de la Spezia, cu o nou promovată gazdă şi cu oaspeţii favoriţi pe hârtie. În Turcia, de la ora 15:00 Fenerbahce merge la victorie pe terenul codaşei Erzurumspor.

ora 08:00 Tenis feminin WTA Abu Dhabi: Digi Sport 2

ora 15:00 Fotbal Superliga Turcia: Erzurumspor – Fenerbahce: Look Plus

ora 20:00 Fotbal La Liga: Elche – Getafe: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1

ora 21:45 Fotbal Serie A: Spezia – Sampdoria: Digi Sport 4, Telekom Sport 3, Look Plus

ora 22:00 Fotbal La Liga: Huesca – Betis Sevilla: Digi Sport 2, Telekom Sport 2, Look Sport 1