Fotbal intern

Sport la TV. Unde vedem FC Argeș – Energeticianul și US Open. Programul transmisiunilor de marți, 4 septembrie

03.09.2018 | 22:00
Sport la TV Unde vedem FC Arges  Energeticianul si US Open Programul transmisiunilor de marti 4 septembrie
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO vă prezintă programul transmisiunilor de marți, 4 septembrie. Nu sunt foarte multe evenimente televizate în această zi, având în vedere că la finalul săptămânii sunt programate meciurile din Liga Națiunilor, competiție în care reprezentativa României va întâlni Muntenegru, Serbia și Lituania. Astfel, singurul meci de fotbal pe care iubitorii sportului îl pot urmări este din Liga a 2-a din România. Partida FC Argeș – Energeticianul este live la TV, de la ora 19.30, pe Digisport 1 și Look Sport.

Partida dintre FC Argeș și Energeticianul este prima întâlnire directă dintre cele 2 formații, iar înaintea meciului care va fi transmis de Digisport 1 și Look Sport cu începere de la ora 19.30, echipa antrenată de Emil Săndoi ocupă locul 7 în clasamentul Ligii a 2-a. FC Argeș a câștigat pe teren propriu cu Balotești și Metaloglobus și a remizat în deplasările de la Târgu-Liu și Târgoviște. Aregeșenii mizează în acest sezon pe Buhăescu și Panait, care au marcat fiecare câte 2 goluri în actualul sezon.

ADVERTISEMENT
FC Argeș
FC Argeș

Programul transmisiunilor de marți, 4 septembrie

Cei care nu sunt interesați de meciurile din ligile inferioare ale României pot urmări partidele de tenis de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Postul de televiziune Eurosport 1 este în direct de la Flushing Meadows, New York, pentru a transmite partidele din sferturile de finală ale competiției. Atât meciurile fetelor, cât și cele ale băieților, sunt programate cu începere de la ora 11.00 și 19.00. Din păcate, România nu este reprezentată în această fază a competiției de niciun sportiv. Numărul 1 mondial, Simona Halep, a fost eliminată în primul meci la US Open de Kaia Kanepi cu scorul de 2-6, 4-6.

US Open 2018
US Open 2018