Life

Sport la TV. Programul transmisiunilor luni, 15 octombrie. WTA Moscova şi WTA Luxemburg

15.10.2018 | 08:00
Sport la TV Programul transmisiunilor luni 15 octombrie WTA Moscova si WTA Luxemburg
Sport la TV. Programul transmisiunilor luni 15 octombrie. Este zi exclusiv de tenis feminin: WTA Moscova şi WTA Luxemburg.
ADVERTISEMENT

FANATIK.RO vă informează cu absolut orice despre programul competițiilor sportive pentru ziua de luni ,15 octombrie. Începutul de săptămână este lipsit complert de farmecul sportului rege. Se joacă în continuare în diviziile Ligii Naţiunilor, în prima divizie and loc un meci superinteresant, Spania – Anglia, însă FANATIK.RO v-a informat în repetate rânduri şi de mai multă vreme asupra faptului că nici o televiziune din România nu a cumpărat drepturile de difuzare ale meciurilor din noua competiţie europeană, cu excepţia jocurilor “tricolorilor”, pe care le-aţi putut vedea, exclusiv, la PRO TV.

Lipsiţi de fotbal, iubitorii sportului se pot concentra pe tenis, mai precis pe cele două competiţii WTA din această săptămână, care au loc la Moscova şi în Luxemburg. La Moscova participă şi numărul 1 mondial Simona Halep, aşa încât atenţia va fi şi mai mare pentru acest ultim turneu puternic înainte de Regalul Campioanelor de la Singapore.

ADVERTISEMENT

Programul transmisiunilor de luni, 15 octombrie. Nume mari în turneul de la Moscova

14:00 Tenis feminin WTA Luxemburg: Digi Sport 4

14:30 Tenis feminin WTA Moscova: Digi Sport 2

18:30 Tenis feminin WTA Luxemburg: Digi Sport 2

20:00 Tenis feminin WTA Moscova: Digi Sport 2

20:00 Tenis feminin WTA Luxemburg: Digi Sport 4

22:00 Tenis feminin WTA Luxemburg: Digi Sport 2

Cine mai participă alături de Simona Halep la turneul de la Moscova

Turneul de la Moscova, a 23-a ediţia a Kremlin Cup la femei, are loc în perioada 15-21 octombrie. În afara Simonei Halep, care a primit un wild-card din partea organizatorilor şi care este cap de serie nr.1, mai aunt prezente, printre altele, Karolina Pliskova, Sloane Stephens, şi ea admisă tot prin wild-card, Anastasija Sevastova, Kiki Bertens, Elie Mertens şi Daria Kasatkina. Este un turneu din categoria celor 12 turnee Premier Series, care acordă câştigătoarei 480 de puncte, iar premiul în bani este de 795.000 de dolari.

Tags: