Fotbal intern

Sport la TV. Programul transmisiunilor marţi, 16 octombrie. Unde puteţi vedea meciul calificării la Euro pentru tricolorii mici

16.10.2018 | 08:00
Sport la TV Programul transmisiunilor marti 16 octombrie Unde puteti vedea meciul calificarii la Euro pentru tricolorii mici

FANATIK.RO vă informează cu absolut orice despre programul competițiilor sportive pentru ziua de marţi ,16 octombrie. Este ziua cea mare pentru “tricolorii” mici, care întâlnesc acasă ultima clasată din grupă, Liechtenstein. Într-o perioadă destul de cenuşie pentru fotbalul românesc, mai ales la nivel de reprezentare internaţională, băieţii de la naţionala de tineret U 21, pregătiţi de Mirel Rădoi, după plecarea în ţările arabe a lui Daniel Isăilă, sunt la un milimetru de a oferi o mare bucurie, calificarea după 20 de ani, ca în romanul celebru al lui Alexandre Dumas, la un turneu final. Care, parcă pentru a întregii comparaţia cu muşchetarii Majestăţii sale, va avea loc vara viitoare în patria lui Dumas, Franţa.

Programul transmisiunilor de marţi, 16 octombrie dominate de WTA Moscova

11:00 Tenis feminin WTA Moscova: Digi Sport 2

11:00 Tenis feminin WTA Luxemburg: Digi Sport 4

18:30 Tenis feminin WTA Luxemburg: Digi Sport 2

20:00 Tenis feminin WTA Moscova: Digi Sport 2

20:15 Baschet masculin Euroliga Darussafaka – Buducnost: Digi Sport 3

21:00 Fotbal Preliminarii CE tineret România – Liechtenstein: PRO X

22:00 Baschet masculin Euroliga Herbalife Gran Canaria – Barcelona: Digi Sport 3

Spectacolul Euroligii de baschet masculin

Ultimele 90 de minute trebuie, în mod normal, să reprezinte o formalitate, după ce Ianis Hagi şi coechipierii lui au reuşit să rămână drepţi în faţa a nouă obstacole, unul înalt cât Everestul la acest nivel de vârstă, Portugalia, doborâtă cu mult eroism chiar la ea acasă. Pro X va transmite în direct, de la ora 21:00 de la Ploieşti, de pe stadionul Ilie Oană meciul cu Liechtenstein, de pe stadionul Ilie Oană. Acesta evenimentul zilei la TV din punct de vedere sportiv.

Barcelona joacă un derby iberic în Euroliga masculină de baschet. Are meci în Insulele Canare, împotriva lui Herbalife
Barcelona joacă un derby iberic în Euroliga masculină de baschet. Are meci în Insulele Canare

În afară de jocul pe care sperăm să ne aducă marea bucurie a calificării la Euro U21 şi în mod normal aşa ar trebui să fie, judecând după imensa diferenţă de valoare dintre cele două reprezentative, mai avem în program tenis feminin şi masculin de la Moscova şi doar feminin din Luxemburg, precum şi două interesante partide din cadrul Eurologii de baschet masculin, una dintre ele fiind un război sută la sută iberic.