Fotbal intern

Stadion gol la FCSB – Viitorul! Ce atmosferă este pe Arena Națională. Galerie foto

Stadion gol la FCSB  Viitorul Ce atmosfera este pe Arena Nationala Galerie foto
ADVERTISEMENT

FCSB va întâlni Viitorul Constanța, în ultimul meci al primei etape de play-off din Liga 1 Betano. Roș-albaștrii au nevoie de o victorie pentru a rămâne în plasa liderului CFR Cluj și pentru a pune distanță față de Universitatea Craiova. Elevii lui Mihai Teja nu au însă parte și de o asistență importantă la meci. Arena Națională este aproape gol la meciul contra echipei lui Gică Hagi.

FCSB – Viitorul se joacă pe un stadion aproape gol

Arena Națională are o capacitate de peste 55.000 de locuri, dar atmosfera era una dezolantă. Câteva mii de oameni au animă atmosfera pe stadionul din București. De asemenea, la meci a fost prezentă și o mică galerie a Viitorului, formată din câteva zeci de persoane, care aveau bannere cu „Babadag – Viitorul”. De asemenea, la meci sunt prezenți și membrii Peluzei Roș-Albastre, cei care au avut un mesaj de mobilizare pe rețelele de socializare:

ADVERTISEMENT

„Prima etapa din play-off. Primul meci din cele 10. Primul meci pe care-l vom castiga in fata viitorului, trebuie sa-l castigam pentru a sta in plasa cfr-ului. Am scapat de echipele care se bateau pentru retrogradare, nu ne-a mers bine cu ele, cu ultimele 3 echipe clasate in clasament am jucat in acest an, am scos 3 puncte, foarte putin….. Cu echipele clasate in play-off ne-am descurcat mult mai bine, poate ca asta e si ideea, sa jucam bine ATUNCI CAND TREBUIE SI CU CINE TREBUIE ! Asadar, luni ne adaugam 3 puncte in clasament si ne vedem de drumul nostru catre obiectivul principal, titlul 27. FORZA STEAUA”, a scris peluza FCSB pe facebook.

Stadion gol la FCSB – Viitorul

Stadion gol, lojă oficială plină. Ce VIP-uri au venit la FCSB – Viitorul

Dacă suporterii nu s-au înghesuit să vadă cele două echipe la lucru, oamenii importanți din fotbal au decis să ia parte la derby-ul play-off-ului Ligii 1 Betano.

ADVERTISEMENT

Astfel, la intrarea de la loja VIP a stadionului Arena Națională și-au făcut loc fostul președinte LPF Mitică Dragomir, antrenorul celor de la FC Voluntari Cristiano Bergodi sau selecționerul României, Cosmin Contra. De asemenea, la meci este prezent și fostul internațional român Cosmin Bărcăuan. Acesta s-a prezentat pe stadion cu o mână în atelă. (GALERIE FOTO)