Video

VIDEO / SEXY Stadium pentru Mondialul din Qatar 2022!

Stadioanele din Qatar 2022 vor depăşi orice limită a imaginaţiei umane atît ca stadiu de modernizare cît şi ca design. Unul dintre cele mai interesante proiecte propuse de arhitecţi a stîrnit...
18.11.2013 | 18:32
VIDEO  SEXY Stadium pentru Mondialul din Qatar 2022

Stadioanele din Qatar 2022 vor depăşi orice limită a imaginaţiei umane atît ca stadiu de modernizare cît şi ca design. Unul dintre cele mai interesante proiecte propuse de arhitecţi a stîrnit destule hohote de rîs, pentru că designul ultramodernei arene aminteşte în modul cel mai serios despre una dintre cele mai ascunse părţi ale corpului de femeie.

Degeaba susţin arhitecţii din Qatar că nici vorbă nu s-a încercat stilizarea stadionului plecîndu-se de la acest amănunt din anatomia feminină şi că în realitate designul reflectă formatul bărcilor speciale pentru pescuitul de perle pentru că deja proiectul de construcţie a fost botezat drept Stadionul sexy.

Oricum, dincolo de aceste aprecieri amuzante, rămîn culisele tenebroase ale modului în care se ridică aceste stadioane ca din alte galaxii, cu ajutorul miiilor de emigranţi din ţările sărace, exploataţi la maxim pentru sume derizorii, cu program de muncă de minim 12 ore zilnic, fără zi liberă. Decesele şi accidentele de muncă sînt de acum banalităţi şi organizaţia Amnesty International a cerut ferm tuturor factorilor de decizie în domeniul drepturilor omului să intervină de urgenţă pentru stoparea a ceea ce se întîmplă cu muncitorii din Qatar.

VEZI VIDEO:

Q2QA1Q3