Fotbal intern

Staff-ul lui Mircea Rednic de la Dinamo! Cu cine va lucra “Puriul”

14.10.2018 | 08:00
Ionel Dănciulescu, Mircea Rednic şi Iulian Mihăescu. Ultimul va face parte din staff-ul "Puriului" de la Dinamo

Claudiu Niculescu a fost dat afară de Ionuţ Negoiţă de la Dinamo după doar 20 de zile de stat pe banca “câinilor”, iar locul acestuia o să fie luat de Mircea Rednic. “Puriul” s-a înţeles cu gruparea din “Ştefan cel Mare şi şi-a ales staff-ul alături de care va lucra în noul mandat al său la echipa finanţată de Ionuţ Negoiţă.

Mircea Rednic a ajuns la un acord cu Ionuţ Negoiţă pentru a antrenat Dinamo în următoarele două sezoane din Liga 1 Betano, iar “Puriul” are ca obiectiv să claseze echipa pe un loc de play-off la finalul sezonului regulat. “Câinii” se află pe poziţia a 12-a în clasament cu 11 puncte, la 5 puncte în spatele lui CS U Craiova, echipă care ocupă ultimul loc de play-off.

Mircea Rednic şi-a ales staff-ul pentru noul mandat de la Dinamo

Astfel, pentru a-şi îndeplini obectivul, Mircea Rednic şi-a ales echipa alături de care va lucra la Dinamo Bucureşti. Iulian Mihăescu o să fie antrenorul secund al “Puriului”, Cătălin Grigore se va ocupa de portarii din “Ştefan cel Mare”, iar Paolo Potocnik o să fie preparatorul fizic al “câinilor”.

FANATIK.RO a anunţat în cursul zilei de vineri că Mircea Rednic va încasa un salariu lunar de 10.000 de euro de la FC Dinamo Bucureşti, iar că oficialii din “Ştefan cel Mare” au fost nevoiţi să scoată din buzunar nu mai puţin de 10.000 de euro ca să îi plătească lui Claudiu Clauza de reziliere.

Mircea Rednic şi Iulian Mihăescu într-un meci al lui Dinamo
Mircea Rednic şi Iulian Mihăescu într-un meci al lui Dinamo

Ultimul titlu al lui Dinamo a fost câştigat de Mircea Rednic

Mircea Rednic se află la al patrulea mandat la Dinamo. Ultima dată, “Puriul” a pregătit-o pe Al Faisaly, echipă la care a rezistat doar cinci meciuri. Imediat după ce a fost demis de către arabi, antrenorul român a început negocierile cu Ionuţ Negoiţă pentru a prelua banca tehnică a “câinilor”. Ultimul titlu câştigat de Dinamo datează din sezonul 2006 – 2007, atunci când Mircea Rednic era pe banca tehnică, iar Claudiu Niculescu ieşea golgheterul campionatului cu 18 goluri înscrise.