Fotbal international

Stanciu a ratat un penalty în Cehia! Sparta Praga – Jablonec 0-0! Cum a bătut românul! Video

25.11.2018 | 21:24
Stanciu a ratat un penalty in Cehia Sparta Praga  Jablonec 00 Cum a batut romanul Video

Nicolae Stanciu a ratat un penalty pentru Sparta Praga în partida cu Jablonec. În minutul 69, Stanciu a avut ocazia de a deschide scorul de la punctul cu var, dar execuția sa a fost apărată de portarul oaspeților, Vlastimil Hruby. Mijlocașul român nu a plasat suficient mingea, iar goalkeeperul lui Jablonec a reușit să pareze șutul lui Stanciu.

Penalty-ul ratat de român a însemnat și ratarea victoriei pentru Sparta Praga. Echipa la care joacă Stanciu a remizat 0-0 acasă cu Jablonec și a pierdut contactul cu marea rivală din oraș. Slavia este prima în clasament după 16 etape cu 40 de puncte. Sparta e pe podium, dar are 9 puncte mai puțin ca echipa la care joacă fostul “oltean” Alexandru Băluță.

Stanciu a ratat un penalty în Cehia! Chipciu și Niță au fost titulari, Vătăjelu a intrat în minutul 62

Sparta Praga are 3 partide fără înfrângere și este neînvinsă pe teren propriu în acest sezon. În partida cu Jablonec, 3 români au fost titulari în primul 11. Florin Niță a apărat poarta Spartei, iar Nicolae Stanciu și Alex Chipciu au fost și ei în teren încă de la început. Din minutul 62 pe gazon s-au aflat 4 români, pentru că a intrat și Bogdan Vătăjelu la Sparta Praga. Chiar și așa echipa românilor nu a reușit să deblocheze tabela.

Românii de la Sparta Praga au locul lor rezervat în vestiar

Dintre românii de la Sparta Praga, Nicolae Stanciu stă cel mai bine în acest sezon. Fostul jucător al celor de la FCSB are 4 goluri marcate în campionat. Alex Chipciu are doar o reușită în acest sezon, în timp ce Bogdan Vătăjelu este mai mult rezervă la cehi și nu a marcat deloc. Sparta Praga stă mult mai bine la capitolul apărare, acolo unde meritul este în principal al lui Florin Niță. Echipa celor 4 români are cea mai bună defensivă din campionat, cu doar 12 goluri primite în cele 16 etape scurse până acum.

  • 5 goluri a marcat Nicolae Stanciu în acest sezon în campionat pentru Sparta Praga