Fotbal international

Start joc la Ronaldo-mania! Primire de gală pentru portughez la Torino VIDEO

15.07.2018 | 19:38
Start joc la Ronaldomania Primire de gala pentru portughez la Torino VIDEO

A început aventura lui Cristiano Ronaldo la Torino. Portughezul a ajuns în sfârșit în Italia acolo unde urmează să fie prezentat de către Juventus. Nu toată lumea este însă fericită pentru această mutare. Sindicatul lucrătorilor de la FIAT a anunțat deja o primă grevă, muncitorii fiind nemulțumiți de felul în care șefii au ales să cheltuie o sumă importantă din fondurile companiei.

Juventus a plătit 100 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo care a ales să plece în această vară de la Real Madrid după trei finale consecutive de Champions League câștigate. Portughezul va încasa 30 de milioane de euro în fiecare sezon și a semnat un contract valabil pe patru ani de zile cu echipa care domină autoritar campionatul în Italia.

Bine ai venit la Torino, Cristiano!

Bine ai venit la Torino, Cristiano! a fost mesajul pe care l-a văzut prima oară Ronaldo atunci când a aterizat în Italia. Jucătorul a fost așteptat de șefii grupării italiene care pregătesc deja o ceremonie fastuoasă de prezentare. De altfel, Juventus a intrat în istorie după ce l-a transferat pe lusitan devenind clubul care a plătit cel mai mult până acum pentru un jucător sărit de 30 de ani.

Welcome to Turin, @cristiano! ?? #CR7JUVE

A post shared by Juventus Football Club (@juventus) on

Cristiano Ronaldo a jucat în 292 de partide pentru Real Madrid și a înscris nu mai puțin de 311 goluri. Este o statistică de altfel care a impresionat pe toată lumea. De 85 de ori a marcat portughezul și pentru naționala lui alături de care a reușit să cîștige și titlul european.

5 baloane de aur a câștigat Cristiano Ronaldo în carieră

 

Tags: