Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Agentul BĂTĂUŞ, ultras STELIST!

STEAUA. Printre cei cinci angajaţi BGS care au fost surprinşi pe imagini în altercaţiile acestora cu suporterii naţionalei României la meciul România-Ungaria, scor 1-1, FANATIK.RO a descoperit...
13.10.2014 | 17:37

STEAUA. Printre cei cinci angajaţi BGS care au fost surprinşi pe imagini în altercaţiile acestora cu suporterii naţionalei României la meciul România-Ungaria, scor 1-1, FANATIK.RO a descoperit printre oamenii de ordine şi un fost ultras stelist care avea în mînă o “telescopică”. În trecut, “bătăuşul” a făcut parte din Peluza Sud a clubului din Ghencea.

STEAUA. Pentru foarte mulţi suporteri ai naţionalei României, partida cu Ungaria va rămîne un adevărat coşmar. Din cauza incidentelor din tribune şi al excesului de zel al angajaţilor BGS foarte mulţi spectatori, în special cei din galeria lui Dinamo au ajuns la spital, iar unii dintre aceştia la secţiile de poliţie din Bucureşti. (VEZI AICI MĂRTURIILE FANILOR BĂTUŢI) Despre bătăile respective s-au scris multe rînduri şi s-au făcut nenumărate acuze. FANATIK.RO a descoperit printre angajaţii firmei de pază care au intrat în altercaţii cu fanii români s-a aflat şi un fost ultras al Stelei, care în trecut a făcut parte din Peluza Sud. În imagini, individul cunoscut sub porecla de “Mondo” în rîndul suporterilor roş-albaştrilor este surprins avînd în mînă o “telescopică”.

mondo_steaua1

“De opt ani nu mai vine la Steaua în Peluză”

STEAUA. FANATIK.RO a luat legătura cu Alexandru Tofan, unul dintre liderii Pleuzei Sud, cel care a confirmat că individul cunoscut în rîndul suporterilor Stelei sub numele de “Mondo” a avut în trecut legătură cu ultraşii celui mai titrat club din fotbalul românesc. “Este adevărat, ştim despre ce poză este vorba, insă acest individ nu mai are legătură de mai bine de opt ani cu fenomenul ultras. El a făcut în trecut parte dintr-un grup de la Peluza Nord, iar după ce s-a desprins de acolo a venit la noi în Peluza Sud, însă nu a stat la noi foarte mult timp şi de opt ani nu mai face parte din Peluza Sud. Ştim că a dat şi el în suporteri şi am aflat că acei băieţi care au fost bătuţi şi-au scos deja certificate medico-legale, iar vinovaţii vor ajunge în faţa judecătorilor”a încheiat Tofan.

Tags: