Fotbal intern

STEAUA. S-a SUCIT! Teixeira NU mai semnează! Ce spune Argăseală

UPDATE 7 iulie / 21:00 / "Nu facem licitaţie. Dacă Teixeira vrea să se ducă la Steaua să se ducă. Noi nu dăm un euro mai mult decît i-am oferit, 180.000 de euro pe an, adică 15.000 pe lună",...
07.07.2015 | 21:00
STEAUA Sa SUCIT Teixeira NU mai semneaza Ce spune Argaseala

UPDATE 7 iulie / 21:00 / “Nu facem licitaţie. Dacă Teixeira vrea să se ducă la Steaua să se ducă. Noi nu dăm un euro mai mult decît i-am oferit, 180.000 de euro pe an, adică 15.000 pe lună”, a spus Marius Şumudică.

…………………………………………….

UPDATE 7 iulie / 19:10 / Preşedintele celor de la Astra, Dani Coman, a vorbit despre situaţia lui Filipe Teixeira: Ne dorim foarte mult ca să îl luăm pe Teixeira, dar o să rămîna aceeaşi ofertă. Eu vorbesc zilnic cu el şi sper să ne aleagă pe noi. Sînt sigur că acesta o să facă o alegere foarte bună. Este un jucător valoros şi e normal să se gîndească mai bine. El are şi alte oferte din străinătate.”

…………………………………

UPDATE 7 iulie / 14:00 / Incredibil, dar adevărat! După ce luni ajunseseră la un acord, urmînd ca astăzi se facă vizita medicală şi să semneze contractul, Filipe Teixeira s-a “sucit” şi nu mai vine la Steaua!

“Teixeira e un capitol închis pentru Steaua. Hamroun va efectua mîine dimineaţă vizita medicală şi după-amiază va semna cu Steaua”, a declarat marţi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

ULTIMA ORA!!! VINE SI TADE? ASTA E STADIUL NEGOCIERILOR!!! CE VARIANTA SURPRIZA MAI ARE GIGI PENTRU POSTUL DE ATACANT!!!

*********************************************************************************************************************************

6 iulie 2015

UPDATE 20:50 / Teixeira a ajuns la un acord cu Steaua, iar marţi va efectua vizita medicală. Acesta va semna un contract valabil 1 an cu o opţiune de prelungire pentru încă un an, toate acestea dacă steaua se va califica în Liga Campionilor.

**********************************************************************************************************************************

UPDATE 19:00 / Tehnicianul celor de la Astra, Marius Şumudică, a dezvăluit ce discuţie a purtat cu Filipe Teixeira.

SHOW CU GIGI IN DIRECT!!! “E CEL MAI MARE IDIOT!!!”

“Am vorbit cu el şi cu impresarul lui, acum o oră, şi mi-au spus că nu a semnat, dar că există ofertă şi de la Steaua. Dar, dacă Teixeira joacă la două capete e închisă treaba. El vine în ţară să discutăm, să semnăm şi apoi vine o altă echipă, care intră pe fir, aşa că pentru mine e un semn de întrebare şi mă opresc. 

Noi am acceptat ce a cerut Teixeira, probabil că ne-am împotmolit la mici detalii. Dar dacă ce se scrie este adevărat, noi nu-i putem oferi atît şi ne oprim, nu putem onora un astfel de contract”, a spus Marius Şumudică.

**************************************************************************************************************************

STEAUA. UPDATE Ora 17:00. Conform surselor FANATIK.RO, Steaua a ajuns la un acord cu Teixeira! Jucătorul urmează să semneze contractul!

STEAUA. Filipe Teixeira era foarte aproape să ajungă la o înţelegere cu Astra Giurgiu, dar lucrurile s-au schimbat. Oficialii Stelei au intrat din nou pe fir, toate acestea după ce Tănase a semnat cu formaţia chineză Tianjin Teda.

Tehnicianul “roş-albaştrilor” a cerut să i se aducă un înlocuitor lui Tănase, iar steliştii s-au orientat spre fostul jucător al Petrolului, Filipe Teixeira.“Gigi îl doreşte neapărat pe Teixeira, se negociază la sînge!”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

Contactat de FANATIK.RO, Felipe Teixeira a declarat: “Nu am semnat contractul cu Steaua. Sînt discuţii, momentan.”

Vom reveni cu amănunte!

10 goluri în 29 de partide a marcat Teixeira pentru Petrolul în sezonul precedent