Sport

Foto EXCLUSIV. Transferul vieţii pentru Roman: ”Un VIS îndeplinit!”

UPDATE 20:21 / În exclusivitate pentru FANATIK.RO Mihai Roman a făcut primele declaraţii, după ce s-a hotărît transferul său la olandezii de la NEC Nijmegen. Atacantul le-a mulţumit tuturor...
31.08.2015 | 23:59
Foto EXCLUSIV Transferul vietii pentru Roman Un VIS indeplinit

UPDATE 20:21 / În exclusivitate pentru FANATIK.RO Mihai Roman a făcut primele declaraţii, după ce s-a hotărît transferul său la olandezii de la NEC Nijmegen. Atacantul le-a mulţumit tuturor celor care l-au ajutat în carieră.

,,Sînt bucuros ca voi pleca în prima liga olandeza şi cariera mea continua cu un traseu ascendent, pe care mi l-am propus. Mulţumesc conducerii şi antrenorului că au înţeles dorinţa mea . Îi urez lui Mister Iordănescu multă baftă. Este un antrenor incredibil. Un om care m-a ajutat enorm. Le doresc multă baftă băieţilor să ajungă acolo unde ĺe e locul , în playoff, să-i facă fericiţi pe minunaţii noştri suporteri.

”Îi mulţumesc managerului meu Anamaria, care a fost alături de mine de la vîrstă de 15 ani şi a crezut în mine. Mulţumesc familiei mele, părinţilor care m-au susţinut necondiţionat. Îi mulţumea domnului Ovidiu Stângă, care a crezut întotdeauna în mine. Este un vis împlinit pentru mine”, a declarat Mihai Roman, în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

************************************************************************************************************

UPDATE Ora 12:45 / Mihai Roman zboară în această după amiază în Olanda alături de impresarii Anamaria Prodan Reghecampf, Florin Manea şi avocatul Dan Idita pentru a semna un contract de 4 ani cu NEC Nijmegen! VEZI SUS IN GALERIA FOTO IMAGINEA

Adus gratis la Pandurii de impresara sa, pe vremea cînd preşedinte era Eugen Pîrvulescu, Roman va băga în conturile gorjenilor 400.000 de euro, Pandurii urmînd să încaseze şi un procent de 15% din viitorul transfer!

Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că atacantul oltean va avea un salariu mare, urmînd să încaseze 1 milion de euro în cei patru ani de contract!

************************************************************************************************************

STEAUA. Ţintă permanentă a campioanei în ultimul an, Mihai Roman va face pasul la o echipă din străinătate. De ce nu va ajunge la Steaua? Gigi Becali nu mai este dispus să scoată bani pentru achiziţii. Mai mult, Narcis Răducan a anunţat în această dimineaţă că jucătorul  a plecat la NEC Nijmegen, grupare din prima ligă din Olanda. Transferurile in Eredivisie se închid astăzi.

“Mihai Roman pleacă în Olanda, ne-am înţeles cu cei de la NEC Nijmegen, mai rămîne să se înţeleagă Mihai cu ei. Cum ne dă acceptul, imediat facem actele. Pandurii vor primi o sumă importantă plus un procent de 15 la sută dintr-un viitor transfer, care, la valoarea lui Mihai, este foarte probabil. Dacă nu se va înţelege cu olandezii, avem avantajul că va rămîne la noi şi ne vom putea folosi în comtinuare de valorea lui”, a spus Narcis Răducan la o televiziune de sport.

NEC Nijmegen e nou promovată în prima ligă olandeză. A început bine sezonul şi e pe locul 9 în Eredivisie, cu 6 puncte în 4 etape.

Rădoi a demisionat! Gigi a bătut palma cu Reghe! Cum a picat totul! 

STEAUA. De curînd, atacantul a fost dorit, din nou, de Steaua, doar că oferta i-a lăsat mască pe cei din Târgu Jiu. Supărat după ratarea calificării în grupele Europa League, Gigi Becali nu mai vrea transferuri pe bani, aşa cum s-a întîmplat în cazul lui Tade, 500.000 de euro, dar care, în opinia finanţatorului, a dezamăgit.

STEAUA. Anunţul OFICIAL! Ce se întîmplă cu transferul lui Gonzalez

STEAUA. Campioana l-a vrut pe Mihai Roman, dar sub formă de împrumut pentru un an, situaţie în care clubul din Târgu Jiu nu ar fi primit nici un ban. Fireşte, gorjenii au spus pas şi i-au cerut impresarului lui Roman să urgenteze transferul la una dintre echipele de afară care au avansat oferte.

STEAUA. Vine Ianis HAGI? Anunţ oficial făcut de oamenii Regelui!

17 goluri în toate competiţiile a înscris Roman sezonul precedent

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mihai Roman