Sport

STEAUA. Exclusiv. Jucătorii S-AU REVOLTAT! Rădoi, luat la ŢINTĂ!

STEAUA. Mai mulţi jucători sînt nemulţumiţi de faptul că „stranierii” din lotul lui Rădoi sînt şi mai bine plătiţi şi nici nu sînt înjuraţi....
06.09.2015 | 00:05
STEAUA Exclusiv Jucatorii SAU REVOLTAT Radoi luat la TINTA

STEAUA. Mai mulţi jucători sînt nemulţumiţi de faptul că „stranierii” din lotul lui Rădoi sînt şi mai bine plătiţi şi nici nu sînt înjuraţi.

STEAUA. Nici Mirel nu a scăpat: „L-a pus antrenor pentru că e finul lui! Reghe e peste el de 100 de ori!”.

STEAUA. Nu e deloc linişte la Steaua! N-a fost nici măcar cînd Gigi Becali vedea cu „dunguliţe” libertatea, de la Poarta Albă. De ce ar fi acum, cînd cea mai iubită echipă din România nu mai merge cu pieptul înainte, din victorie în victorie, ci mai curînd tîrîş, în genunchi şi pe coate! Cu un Rădoi la comandă, „fin” cunoscător al fenomenului, doar ca fotbalist, însă dar şi fin al patronului, aici înclinînd greu balanţa, Steaua nu mai străluceşte, oricît s-ar chinui săracul băiat, care şi-a ratat chiar şi Bac-ul, de dragul ei. A mai ciupit o victorie cu Pandurii, una cu CS U Craiova, clonă sau ce-o fi ea!… Mult prea puţin pentru ce vrea Gigi de la Steaua. Şi, probabil, şi jucătorii… Oare? E o familie la Steaua! Aşa „trîmbiţează” fotbaliştii „roş-albaştri” de cîte ori se văd cu microfonul în gură! Oare? De curînd, FANATIK a aflat cum stau lucrurile în sînul echipei. Cum îl vorbesc „minunaţii” jucători pe Mirel Rădoi, cum stranierii sînt puşi la zid de partea românească a echipei finanţată de omul de la palat. Şi multe altele!

STEAUA. Au dat de pămînt cu străinii

STEAUA. Zilele trecute, o cursă nevinovată de taxi s-a transformat într-o micuţă cabină a bîrfei, a nemulţumirilor. Stanciu, Enceanu şi încă doi fotbalişti ai Stelei se întorceau de la antrenament. Drumul, destul de lung, aşa că, fără să le pese de cel cu volanul, au început să-şi verse frustrările. „Tade, Muniru, Breeveld… Au salarii mari, nu joacă nimic!”, a fost debutul incendiarului dialog între fotbalişti. „Şi nici nu-i înjură nimeni! Numai pe noi, românii, ne înjură suporterii, pe ei, nu”, au continuat reproşurile. „Aaaaa, şi Hamroun, că uitasem de el! Numai figuri, toată lumea-l iubeşte, da` ce-a făcut, mă rog, aşa de mult pentru Steaua? De cînd e aici? Are şi el cîteva meciuri şi gata”, a răbufnit un al treilea fotbalist din taxi, spre mirarea şoferului. Cei patru jucători şi-au „driblat” colegii preţ de o jumătate de oră, cît a durat cursa. Au uitat că Mirel Rădoi le ceruse elevilor săi să lase răutăţile şi să se concentreze doar la fotbal…

Rădoi, luat şi el la ţintă!

STEAUA. Şi ce dacă e antrenorul? Mirel Rădoi nu a scăpat nici el tirului de acuze. Cum, probabil, şi taximetristul s-ar fi aşteptat, cei patru fotbalişti l-au lovit pe tehnician în legătura sa de rudenie cu Gigi Becali. „Auzi, îl pui pe fin antrenor! Că eşti naşul lui, doar de asta! Păi de unde performanţă, cu finul?”, a spus unul dintre jucători. Acompaniat imediat de un coleg: „Finul nici nu ştie să explice ce vrea şi cred că nici nu ştie!” Iar lovitura finală avea să vină de pe bancheta din spate, de la jucătorul care nu scosese pînă atunci prea multe cuvinte: „Păi, Reghe e de o sută de ori mai şmecher decît Rădoi! Ce-a făcut Reghe nu face Rădoi nici în o sută de ani!”

STEAUA. Varela, singurul iertat

STEAUA. Un singur străin a scăpat de atacurile celor patru „taximetrişti”. Este vorba de Fernando Varela, nimeni altul decît căpitanul echipei. Acesta a reuşit să-şi impună respectul încă de cînd a sosit în Ghencea. De altfel, sînt cunoscute profesionalismul său şi modestia. Aceste două aspecte l-au făcut să devină unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi jucători ai Stelei. Nu mic a fost numărul foştilor jucători ai campioanei care au fost impresionaţi de portughezul transferat în 2013, de la FC Vaslui. Finanţatorul de atunci al moldovenilor, Adrian Porumboiu, l-a lăudat pe fotbalist: „Cred că e singurul neîncercat de fetele din Vaslui. A fost tot timpul serios cu fotbalul şi a fost răsplătit. În plus, e foarte credincios. Cînd intrai în vestiar, îţi dădeai seama imediat care e dulapul lui, pentru că n-avea femei goale lipite pe el, iar cînd îl deschideai, găseai tot felul de pansamente, echipamente şi ce-i mai trebuia lui pentru joc. E un profesionist 100%!”

Hamroun ştie, dar nu-i pasă

STEAUA. Jugurtha Hamroun este, potrivit chiar şi lui Gigi Becali, singurul transfer reuşit în această vară. Cu toate acestea, el nu este înghiţit de majoritatea colegilor. „Este cam miştocar, prea miştocar, la antrenamente. Şi nu numai. E cu figuri, cu fiţe”, a fost caracterizat, de curînd, fotbalistul de unul dintre colegii lui. Hamroun ştie însă că nu e aşa de iubit în Ghencea, dar nu-i pasă. El s-a destăinuit unor prieteni: „Pe mine mă interesează jocul meu, să fie bun, să ajut echipa! Restul… Nu mai contează, să spună ce vor despre mine!”

1,8 milioane de euro valorează Nicuşor Stanciu

„Varela e singurul neîncercat de fetele din Vaslui!” (Adrian Porumboiu)