Sport

EXCLUSIV / ULTIMUL MECI! Reghe ia 3 stelişti DUPĂ joc!

UPDATE: Laurenţiu Reghecampf îşi completează echipa şi cu un dinamovist. Este vorba de masorul Gabriel Niculescu, care a activat de mai bine de un deceniu în Ştefan cel Mare....
23.07.2014 | 00:21
EXCLUSIV  ULTIMUL MECI Reghe ia 3 stelisti DUPA joc

UPDATE: Laurenţiu Reghecampf îşi completează echipa şi cu un dinamovist. Este vorba de masorul Gabriel Niculescu, care a activat de mai bine de un deceniu în Ştefan cel Mare.

…………………………..

În momentul în care s-a despărţit de Steaua, Laurenţiu Reghecampf le-a promis mai multor stelişti că va face tot posibilul să îi aducă lîngă el la Al Hilal, însă le-a cerut să aibă doar răbdare. Nu o să vă uit niciodată. Vă mulţumesc pentru faptul că aţi fost lîngă mine în aceşti doi ani şi la bine, dar şi la greu, iar pe cine pot dintre voi, vă asigur că o să încerc să vă aduc pe rînd la echipa mea”, a sunat unul dintre mesajul de adio al lui Reghe în Ghencea.

Astfel, după ce la Al Hilal a ajuns mai întîi Mihai Pintilii, pe data de 25 iulie, la Riad vor ajunge alţi trei stelişti. FANATIK.RO a aflat că Radu Paligora, Horia Codorean şi Iulian Mircea vor face parte oficial, imediat după meciul cu Stromsgodset, din staff-ul lui Laurenţiu Reghecampf. Nu ne putem opune sub nici o formă plecării lor la Al Hilal. Doar un nebun nu i-ar fi înţeles pe aceşti băieţi, după ce Reghecampf le-a aranjat acolo un job. Vor cîştiga salarii la Al Hilal de 10 ori mai mari faţă de cele de la Steaua. Le mulţumim celor trei băieţi pentru munca pe care au depus-o la Steaua în ultimii ani şi le dorim multă baftă”, ne-a dezvăluit, în cursul zilei de marţi, o sursă din cadrul clubului din Ghencea.

Radu Paligora şi-a asumat accidentarea lui Gardoş, dar ştia că pleacă

Deşi ştia că va pleca la Al Hilal, Radu Paligora, medicul Stelei, a decis să se prezinte în faţa jurnaliştilor, în cursul zilei de marţi, pentru a-şi asuma nerecuperarea la timp a lui Gardoş şi a-i asigura “liniştea” lui Costel Gâlcă în privinţa acestui subiect, în faţa eventualelor critici din partea opiniei publice. Însă, cu toate acestea Costel Gâlcă a mai avut o ultimă rugăminte la fostul său medic. “Radule, te rog să mai rămîi la Steaua şi pentru meciul cu Stromsgodset. Nu pot să mă fac de rîs şi să mă prezint la acest meci fără medic şi fără Horia Codorean şi Pufi (n.r. – Iulian Mircea)”, i-a spus Gâlcă.

În acest moment, la Al Hilal, din staff-ul lui Reghecampf mai fac parte Florin Tene, Tony Petrea, Thomas Neubert, Cristi Ţermure şi Ovidiu Kurti.

Codorean si Paligora Mircea Iulian

 

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

Tags: