“Steaua este condusă DE LA TELEVIZOR, prin SMS!”

Steaua a disputat trei partide amicale în cantonamentele din Italia şi Anglia, toate pierdute: 1-2 cu FC Chiasso, 2-5 cu FC Lugano şi 2-4 cu Ludogoreţ Razgarad. Rezultatele au îngrijorat fanii...
05.07.2014 | 00:30
Steaua este condusa DE LA TELEVIZOR prin SMS
ADVERTISEMENT

Steaua a disputat trei partide amicale în cantonamentele din Italia şi Anglia, toate pierdute: 1-2 cu FC Chiasso, 2-5 cu FC Lugano şi 2-4 cu Ludogoreţ Razgarad. Rezultatele au îngrijorat fanii echipei campioane, însă oficialii din Ghencea susţin că adevărata faţă a echipei se va observa în meciurile oficiale. Adus să-l înlocuiască pe Ciprian Tătăruşanu, Giedrius Arlauskis nu a impresionat, iar faptul că la Rubin Kazan a bifat doar 16 partide în patru sezoane pare să-l fi scos din circuit. Roş-albaştrii au arătat carenţe şi în ofensivă, acolo unde lipsa lui Federico Piovaccari pare determinantă.

Susţinere pentru Gâlcă: “Punctele contează!”

FANATIK.RO a stat de vorbă cu Ladislau Boloni, jucător de legendă al formaţiei din Ghencea şi cîştigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986. În ciuda rezultatelor slabe din partidele amicale, tehnicianul lui Al Khor îl suţine pe Constantin Gâlcă şi este convins că fostul internaţional va face performanţă pe banca Stelei. “Nu au nici o legătură rezultatele din partidele amicale cu valoarea echipei. Trebuie să avem încredere în Gâlcă pentru că vine după o carieră frumoasă ca jucător. Este un băiat inteligent şi sînt ferm convins că va face selecţia cea mai bună. Rezultalele din cele două stagii de pregătire nu sînt importante. Jocurile contează atunci cînd se joacă pe puncte”, a spus Boloni pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

“Steaua îşi va onora blazonul cu Stromsgodset”

Chestionat cu privire la partida pe care Steaua o va disputa în turul II preliminar al Ligii Campionilor cu Stromsgodset, Boloni a glumit pe seama dificultăţii de pronunţare a numelui echipei norvegiene, precizînd că gruparea din Ghencea nu va întîmpina dificultăţi în a se califica mai departe. „Cu cine trebuie să joace Steaua? Cu Stromsgodset? E un nume greu de pronunţat, dar sînt sigur că norvegienilor nu le este greu să rostească numele nostru. Sînt convins că Steaua îşi va onora blazonul şi ce va califica în următorul tur preliminar”, a spus Boloni.

“În Ghencea lipseşte altceva, nu jucătorii”

Boloni susţine că Gâlcă nu s-a grăbit cînd a acceptat oferta Stelei şi consideră că lipsa lui Gigi Becali şi Mihai Stoica, aflaţi la închisoare, este mult mai importantă decît a fotbaliştilor. „Un antrenor tînăr cum este Gâlcă trebuia să facă acest pas. Are idei, amibiţie şi sînt sigur că va găsi echipa potrivită cu ajutorul căreia să ia titlul. Steaua a avut un lot deosebit de bun, nu aveau nevoie de transferuri zgomotoase. Gâlcă se poate descurca fără probleme cu actualii jucători. Dacă Steaua suferă o face pentru că acolo lipseşte altceva, nu jucătorii. Acolo lipseşte conducerea! Steaua este condusă de la televizor, prin SMS, habar nu am cum… Iar acest lucru nu este posibil la un club de talia ei”, a spus Boloni.

ADVERTISEMENT

“Mă onorează declaraţiile lui Piţurcă”

Ladislau Boloni s-a declarat onorat de faptul că Victor Piţurcă îl consideră principalul favorit să preia echipa naţională în viitorul apropiat. „Sper ca domnul Piţurcă să nu plece. De ce să o facă? Este foarte frumos din  partea lui că s-a gîndit la mine. Avem o relaţie foarte bună, ne cunoaştem bine. Consider că e soluţia optimă în acest moment pentru echipa naţională. Este foarte uşor să aruncăm vina pe el cînd lipsesc rezultatele sau calificările, în loc să analizăm problemele actuale ale fotbalului românesc. Niciodată rezultatele echipei naţionale nu au fost slabe din cauza lui Piţurcă. Mă onorează declaraţiile lui, dar îi doresc să-şi continue munca. A obţinut maximum pînă acum, nu poate face miracole”, a spus Boloni.

Tags: