Carousel hot news

STEAUA. Exclusiv. Gigi Becali şi-a găsit bază! “O poate cumpăra!”

STEAUA. Campioana României şi-a găsit casă. La Domneşti beneficiază de o bază de pregătire pe care a folosit-o pînă în prezent fără să plătească vreun ban datorită faptului că...
27.02.2016 | 00:01
STEAUA Exclusiv Gigi Becali sia gasit baza O poate cumpara
ADVERTISEMENT

STEAUA. Campioana României şi-a găsit casă. La Domneşti beneficiază de o bază de pregătire pe care a folosit-o pînă în prezent fără să plătească vreun ban datorită faptului că proprietarul este fan înflăcărat al Stelei.

În prezent, baza beneficiază de două terenuri şi un bazin de refacere. Gigi Becali este, însă, hotărît să o modernizeze şi să creeze, astfel, cele mai  bune condiţii jucătorilor. S-a realizat deja un cabinet medical de ultimă generaţie. Urmează dotarea unuia dintre cele două terenuri cu nocturnă, plus construcţia unei săli de forţă cu aparatură ultra modernă.

ADVERTISEMENT

Steaua plăteşte o chirie lunară de 6.000 de euro

STEAUA. Astfel, Gigi Becali, a reuşit să rezolve problema bazei sportive. După ce a fost alungat din Ghencea, latifundiarul şi-a plimbat jucătorii prin Mogoşoaia, Buftea şi Domneşti. Acum s-a stabilit definitiv la ultima locaţie. Contra unei chirii modice, care se învîrte în jurul a 6.000 de euro pe lună. Proprietarul complexului este Constantin Moroianu, care conform revistelor de profil ar avea o avere 28 de milioane de euro. Cu el trebuie să discute Gigi Becali o eventuală modernizare. Şi chiar cumpărarea definitivă a bazei. Aşa cum patronul Stelei intenţionează.

“Baza este de vînzare!”

STEAUA. FANATIK.RO a luat legătura cu Moroianu, care în trecut a fost patronul grupării FC Clinceni. “Eu trec foarte rar pe la bază pentru că nu am timp. Am acolo un administrator care se ocupă de tot. Dacă domnul Becali vrea să cumpere baza, nu este nici o problemă. Este de vînzare la un preţ bun. Nu vi-l pot dezvălui, dar sînt dispus la negocieri. Pînă acum nu am fost contactat. Pînă atunci, Steaua se poate antrena fără nici o problemă la Domneşti în baza unui contract de închiriere”, a spus Moroianu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“Mai întîi să obţină autorizaţiile de construcţie”

STEAUA. Moroianu a precizat că Becali poate să modernizeze baza după bunul plac. În limita spaţiului disponibil. “Dacă vrea să instaleze nocturna sau să construiască încă un teren sau orice altceva, trebuie, în primul rînd, obţinute autorizaţii. Apoi să vedem dacă va fi şi loc. Se pot face multe lucruri acolo”, a spus Moroianu pentru FANATIK.RO. Dată fiind situaţia, putem spune că Steaua a dat o adevărată lovitură şi că şi-a găsit, în sfîrşit, casă.

24.000 de euro plătea lunar Steaua pentru folosirea complexului Ghencea

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS