Fotbal intern

STEAUA. Papp, atacat dur! “Ne-a distrus! DOARME pe teren!”

UPDATE, ORA 22:02 / Gigi Becali l-a criticat dur pe Paul Papp, pe care l-a acuzat că are momente cînd dispare inexplicabil din joc....
08.03.2016 | 23:59
STEAUA Papp atacat dur Nea distrus DOARME pe teren

UPDATE, ORA 22:02 / Gigi Becali l-a criticat dur pe Paul Papp, pe care l-a acuzat că are momente cînd dispare inexplicabil din joc.

“La Papp s-a umplut paharul. A greşit şi cu Mirel, dar am zis să-l susţinem, să nu îl distrugem. Dar deja s-a umplut paharul. Nu se poate să ne distrugă în halul ăsta. Are momente cînd doarme pe teren, nu mai ştie că se află pe terenul de fotbal. Iese din joc şi nu mai ştie pe ce lume se află. A distrus echipa. Dar nu mai are rost acum să vorbim”, a spus Becali la un post de televiziune.

STEAUA. Evoluţiile lui Paul Papp din acest an nu au fost deloc pe gustul lui Laurenţiu Reghecampf, iar fundaşul a fost criticat în două rînduri de tehnician.

În partida cu Concordia Chiajna, fotbalistul a încasat, uşor, un cartonaş galben, care i-a atras suspendarea pentru disputa cu FC Voluntari. “Paul trebuia să fie mult mai atent. Are experienţă foarte mare, e un jucător valoros, dar trebuie să se antreneze mai mult”, a spus tehnicianul roş-albaştrilor după disputa cu gruparea ilfoveană. Fundaşul avea, însă, să o “comită” şi cu Dinamo. Cel puţin în opinia lui Reghecampf.  “Nu se poate aşa ceva. Nu poţi să aştepţi pe două picioare o minge plouată şi să nu o poţi respinge în lateral”, a spus antrenorul. Reacţia lui Reghecampf a venit ca urmare a faptului că Bicfalvi a reuşit să egaleze în derby chiar de lîngă Papp.

“Trebuia scos un ţap ispăşitor!”

STEAUA. FANATIK.RO a luat legătura cu Ovidiu Farcaş, antrenorul care l-a descoperit pe Paul Papp. Acesta susţine că fundaşului nu i se poate imputa golul primit de campioana României în derby. “Părerea mea este că a jucat foarte bine. Se vede că este foarte bine pregătit. Dar trebuia scos un ţap ispăşitor. Eu sînt de părere că Paul nu a greşit. Repet, este opinia mea pentru că nu sînt în măsură să comentez ce a spus domnul Reghecampf. Trebuie, însă, să reţinem faptul că la fundaşi şi portari se observă imediat greşeala. În cel mai rău caz, Paul a avut o scăpare de moment. În regulă, Bicfalvi a marcat de lîngă el, dar să nu uităm că Paul era atent la vîrf. Cu Eric trebuia să vină un mijlocaş! Paul a avut ghinionul că s-a marcat de lîngă el”, a spus Farcaş pentru FANATIK.RO.

“Îmi pare rău, dar mă concentram pe vîrf!”

STEAUA. După ce a văzut declaraţiile de după terminarea derby-ului cu Dinamo, Papp l-a sunat imediat pe cel care l-a învăţat să-şi lege şireturile de la ghetele de fotbal. “Am vorbit cu el la telefon şi mi-a spus că regretă că nu a reuşit să-l împiedice pe Bicfalvi să marcheze. Mi-a spus: <<Îmi pare rău, dar mă concentram pe vîrf. Nu l-am văzut pe Eric. Eram atent la omul pe care trebuie să-l ţin>>. Sper ca Paul să treacă şi peste acest moment, chiar dacă vina nu îi aparţine în totalitate. Este un băiat puternic şi va reuşi să depăşească peste aceste critici”, a spus Farcaş.

“Nu se gîndeşte să plece de la Steaua”

STEAUA. Papp a fost cumpărat de roş-albaştrii de la Chievo Verona şi, imediat, s-a impus ca titular. Iar evoluţiile sale au atras atenţia mai multor formaţii din străinătate. “Vă spun, sincer, că a avut numeroase propuneri de transfer. Mai ales vara trecută, cînd antrenor era Rădoi. Dar Paul a preferat să rămînă, să mai cîştige trofee cu Steaua şi să participe la Campionatul European. Nu este cu gîndul la plecare, el vrea să cîştige toate trofeele puse în joc şi să fie în lotul pentru turneul final din Franţa. Este conştient că va avea oferte importante dacă va evolua bine”, a spus Farcaş pentru FANATIK.RO.

59 de partide a jucat Papp pentru Steaua. A marcat 3 goluri

1.5 milioane de euro este cota lui Papp conform site-ului transfermarkt.de

Tags: